First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

vrijdag 13 april 2018

Voorgoed gesloten

Hoe lang het nu alweer geleden is weet ik eigenlijk niet precies, maar het moet ergens in 2014 zijn geweest dat ik mijn laatste bericht hier postte. Ik vertrok naar een nieuw online plekje, maar het was niet het plekje waar ik me thuis voelde. Binnen korte tijd verhuisde ik verder en bleef daar wél hangen. Het voelde goed.

Vanwege een zware (zwangerschaps)periode raakte het bloggen wat in het slob en bleef uiteindelijk nagenoeg stil. Gelukkig heb ik weer aardig mijn schrijf- en creamood te pakken en probeer ik als vanouds met een wat vastere regelmaat berichten te plaatsen.

Ook de berichten die ooit hier eens zijn geplaatst worden stukje bij beetje (op originele data) ingevoerd, zodat ik straks een mooi geheel heb van al mijn blogjaren bij elkaar. Dat betekend ook dat ik dit plekje op het wereld wijde web voorgoed achter me ga laten. Zowel het blog, het mailadres en alle andere aanhangende sociale plekjes zullen gaan verdwijnen. Voorgoed.

Omdat ik weet dat er nog steeds personen zijn die dit blog als een soort naslagwerk gebruiken, vind ik het niet meer dan netjes om jullie eerst even op de hoogte te stellen van de opkomende sluiting. Wie wil kan op deze manier nog snel even dat favoriete recept, het budgetideetje of de externe link opslaan voor later gebruik. Óf je komt gewoon gezellig als vaste volger op mijn huidige blog kijken. Dat kan natuurlijk ook!  ;o)

Hoe dan ook.. per 1 mei a.s. zal dit blog voorgoed worden gesloten, maar voel je daar voor in de plaats op dit adres meer dan welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!