First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

maandag 30 september 2013

Multifunctioneel

Nu het breien een kleine verslaving lijkt te gaan worden, kom ik voor steeds weer nieuwe uitdagingen te staan. Zo ben ik nu dus met het vestje voor mijn dochter bezig en wordt mij gezegd bepaalde punten in mijn werk te markeren. Met een markeerdraad of -ringen. Maar waar haal je die in de avond zo snel vandaan?


Radertjes aan.. denken, denken, denken.. en ja hoor!


Zijn zelfs mini elastiekjes ergens anders ook goed voor  ;o)

9 opmerkingen:

 1. Hij wordt vast heel mooi Monique.
  (en op een rondbreinaald wordt links en rechts óók even lang ;p)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een handige tip! En mooie wol waar je mee aan het breien bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha ha, handig hoor! Wat een lief vestje wordt het trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik meestal een ander kleur draadje als merkje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi... wat creatief opgelost zeg! En wat wordt het alweer mooi...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Monique,
  Wat ontzettend slim opgelost zeg. En ik vind je breiwerkje o zo lief...
  Ik wens je een heerlijke avond en nog een paar van deze zonnige dagen deze week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Krijg je ze er straks nog wel uit? Vaak moet een markeerdraad enkele toeren of een aantal centimeters blijven zitten. Dan kun je beter een restje draad van een andere kleur gebruiken, en er een los knoopje in leggen. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zet ze 'bij aankomst' van de ene pen over naar de andere pen en brei de volgende steken weer gewoon door. Bij het afhechten laat ik het stiekje er tussenuit 'vallen'. Voor nu werkt dit prima, maar misschien kom ik binnenkort weer voor een nieuwe uitdaging te staan ;o)

   Verwijderen
 8. Jah handig opgelost, in het ergste geval kun je zee ook doorknippen lijkt me?

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!