First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

maandag 2 september 2013

In het gareel

Toch kan ik niet anders zeggen dan dat ik het weer heerlijk vind om in het schoolritme te (moeten) zitten. Op tijd uit bed, de hele dag nog open voor je, de dagelijkse wandelingen met het opsnuiven van frisse buitenlucht.. Nee, mij hoor je niet klagen!

Nu oudste een klas hoger is gegaan, behoort ook hij inmiddels tot de groten der schoolbanken. Trots als een pauw, maar aan de andere kant ook wat bibberig voor wederom een grote, spannende verandering in korte tijd, heeft hij vandaag zijn eerste schooldag prima weten te doorstaan. Moe maar voldaan ligt hij eerder dan normaal op bed en is binnen no-time als een blok in slaap gevallen.

Jongste zit werkelijk midden in haar 'twee is nee'-periode en weet me door de dag heen flink de handen in het haar te krijgen. Wat een ondeugd! Het is haar ook flink van haar snoetje af te lezen  ;o)  Nog heel even en dan mag ook zij haar eerste stappen naar school gaan zetten: twee halve dagen in de week naar een peuterspeelzaal. Wat zal het haar goed doen!


Zelf heb ik ook mijn draai weer terug weten te vinden en ben ik inmiddels ook weer van start gegaan met een makkelijk breiproject. Met oog op de winter en dit keer met een voor mij weer hele nieuwe steek, vind ik het heerlijk zo mijn avonden door te brengen. Leuk ook om steeds weer iets nieuws te ontdekken!

En natuurlijk heb ik de afgelopen zes weken niet helemaal stil gezeten en heb ik weer tal van tips en trucs opgedaan om met jullie te delen. Binnenkort iets wat ik leerde van Anastacia aka Ana.. Je weet wel.. de smoorverliefde jongedame uit het welbekende boek van 'Mr. Grey'...

10 opmerkingen:

 1. Hé, fijn dat je terug bent, ik heb je gemist! Ik hoop dat je een fijne vakantie hebt gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je er weer bent! Ik vind het schoolritme ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu een heel fijne nieuwe schooltijd is aangebroken en ik hoop dat je weer leuke tips voor ons hebt en leuke verhaaltjes over de kids en je creaties, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Monique,
  Fijn dat je weer terug bent! Kind weer naar school en lekker weer terug in het normale ritme. Wat zal het leuk zijn voor je dochtertje om naar de peuterspeelzaal te gaan. En ook voor jou want dan heb je even de tijd voor jezelf...
  Ik wens je een heel fijne week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je weer schrijft.
  Ik heb je gemist!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Welkom terug. Het breiwerk ziet er mooi uit, leuke kleur !!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kijk ook uit naar het normale ritme. Ik heb nog één kind thuis. Morgen is het hier ook weer helemaal 'gewoon'.

  <a href="http://www.huisvlijt.com>Huisvlijt</a>

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh soms is het normale ook wel weer lekker ,of iig wel een stuk rustiger :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heerlijk om je hier weer te vinden!
  Ik kijk altijd weer met vreugde uit of je hier een krabbel hebt achter gelaten!

  Ook ben ik blij te lezen dat je je draai weer hebt kunnen vinden na de zomervakantie.

  Je breiwerk is een plaatje,
  wat een vrolijke mooie kleur is dit trouwens :-)

  Ik ben heel benieuwd naar wat je ons te vertellen hebt :-)

  Een lieve groet en ZEGEN voor jou!
  Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk dat je weer terug bent, en dat de scholen weer zijn begonnen is heel erg te merken in de treinen. We kunnen niet meer zitten tijdens de rit naar het werk.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!