First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

zondag 10 februari 2013

Nog even niet..

Zit ik dan.. zondagmiddag.. de zon schijnt zo heerlijk naar binnen dat een kachel ook vandaag weer niet nodig is. In mijn mond voel ik nog steeds dezelfde pijn alsof ik net bij de kaakchirurg vandaan gekomen ben.. De afgelopen vijf volle dagen leef ik bij de klok en ben ik blij als er drie uren verstreken zijn: ik mag een nieuwe pijnstiller..

Als muziek zet ik een klassieke zender op en nestel me met handwerk in een flinke stoel. Laat mij ook vandaag nog maar even.. Morgen bel ik mijn tandarts..

24 opmerkingen:

 1. Jeetje wat vervelend dat het zo lang duurt. Sterkte ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heh jakkie zeg! Wat balen dat je nu nog zo'n last heb van je kaak/mond!! Kun je wel eten of gaat dat ook moeilijk? Sterkte ermee joh! Groetjes, Marike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I am sorry to hear how long this is taking to let you feel some relief. I hope you can get into the dentist first thing in the morning. Stay strong and rest.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat akelig toch. Zou inderdaad de tandarts maar even bellen, zou nou toch al wel beter moeten gaan.
  Sterkte nog.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 5 dagen en nog geen minder pijn, bellen morgen!!!!

  Heel veel sterkte!

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bel even voor de zekerheid! Dat is het beste. Ik heb heel veel kaakoperatie achter de rug en het is elke keer weer verschillend. Als er koorts bij komt kijken boven de 38.5 moet je eerder bellen. Vandaag nog, zeg maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach wat vervelend dat je je niet beter voelt na zoveel dagen en dat je leeft van uur naar uur. Morgen meteen maar bellen want dit is niet fijn meer.
  Veel sterkte toegewenst.

  groetjes,
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben toch best wat pijn gewend, hoofdpijn, buikpijn etc, maar twee weken geleden werd ik overvallen door een enorme pijn in mijn mond. Niets te zien maar een pijn, echt niet te doen, het zweet op mijn voorhoofd ervan. Het trok naar mijn oor en zelfs naar mijn bovenkaak. Pijnstillers gaven maar een beetje verlichting. Eenmaal bij de tandarts (werkt niet alle dagen) bleek een kies gebroken en deze lekte op mijn zenuw. Dus eerst de kies (eigenlijk maar een klein kiesje) aangepakt. Maar de pijn bleef, vooral op de dagen dat de tandarts niet werkte. Ik bleek een zenuwontsteking te hebben. Gelukkig heb ik een superfijne tandarts en de wortelkanaalbehandeling die volgende was nagenoeg pijnloos en ik heb sinds die tijd geen pijn meer. Wel een paar dagen mijn kies ontzien. Ik hoop dat jij ook snel weer pijnvrij bent.Sterkte.
  Groetje Nikki

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Groot gelijk, dit is te gek! Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel vervelend is dat zeg. Sterkte er maar mee. Dei vervelende kies die er ook niet meer zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oei! Dat klinkt echt niet goed! Sterkte, en ik hoop dat de tandarts meer verlossing brengt morgen. Arme jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoop dat je meteen terecht kan bij de tandarts, want wat rot dat je nog steeds geen verbetering hebt! Hou je taai en geniet maar van je steekjes, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Vervelend voor je. Met verstandskiezen kun je geluk hebben of pech, ik had dat laatste en zo te horen jij ook. Misschien heb je een ontsteking te pakken? Gewoon bellen! De pijn had al lang minder moeten zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeps hij was al weg, ik wilde je nog even sterkte wensen! Dus bij deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel veel beterschap, ik hoop dat je gauw van de pijn afgeholpen wordt. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 16. He wat naar! Ik heb een paar keer een zenuw-ontsteking gehad, vreselijk die pijn! Daar moet ik aan terug denken als ik jouw verhaal lees. Snel naar de tandarts morgen, als niet beter wordt! Mijn man moest een behandeling met anti-biotica en pas daarna ging de pijn weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh wat een ellende, wel bellen hoor! vriend van mij had ooit zo'n kaak onstreking was op een gegeven moment net zo miselin poppetje. Helemaal opgezwollen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh Monique, wat vervelend voor je. Ik hoop dat het allemaal heel snel beter zal gaan...
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 19. He bah, wat gaat dat lang duren.
  Hopelijk heb je geen ontsteking.
  Ben benieuwd wat de tandarts gaat doen.
  En natuurlijk missen we ook je gezellige stukjes.
  Maar denk nu maar even lekker aan jezelf hoor.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Sterkte! Wat een narigheid!
  groeten van Hendrika

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Bah, bah en nog eens bah! Hoop dat de tandarts kan helpen en dat je weer snel de oude bent. Ga voor je duimen.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!