First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

maandag 18 februari 2013

Het zonnetje lacht, de lucht is blauw..

Lentekriebels, kom maar gauw!  ;o)

Hoe is het met jullie? Hier schijnt de zon al lekker naar binnen en ik krijg ik zowaar 'last' van schoonmaakkriebels. Nu is dat na een twee weken 'niets' doen ook wel een beetje nodig hoor *Ü*  De strijk ligt stapels hoog en de vloer kan inmiddels ook wel een schrobje gebruiken. Had ik het al eens over de gordijnen, de ramen en de buitenboel gehad? Ooohh.. die zien er uit! Maar eerst maar weer eens binnenshuis orde op zaken.

Het wekelijks noteren van de meterstanden geeft me nog steeds een heerlijk houvast. Zo zag ik twee weken terug dat door gebruik van de oven de meter harder gedraaid heeft dan zonder een pizza of ander ovengerecht voor diner. Iets om met het samenstellen van weekmenu toch zeker rekening te houden.
Door een tweetal niet geplande uitgaven heb ik deze maand een paar rekening nog niet in kunnen geven, maar daar ga ik straks ook nog even voor zitten. Verder probeer ik hier en daar een nieuw recept uit en weet ik er inmiddels een paar flink geliefd bij de overige gezinsleden. Maar daar hoop ik later nog eens op terug te kunnen komen.


In de slaapkamer staan een paar verhuisdozen gestapeld: deze vul ik met van alles en nog wat dat ik de loop van de dag tegen kom en waarvan ik me afvraag waarom ik het überhaupt nog in huis heb. Dat kan werkelijk van alles zijn: decoratie, kleding, speelgoed, kantoorartikelen.. Een doos voor de kringloop, een doos voor de verkoop en een zak van wat écht niet meer door te geven of te maken is. Maar ook hier hoop ik later nog op terug te komen.

Voor nu gaat het met de kies (of liever het gat en de narigheid wat er na het trekken ontstaan is) al iets beter, al kan ik nog steeds niet zonder de door de tandarts voorgeschreven pijnmedicatie. Het 'even' trekken houd me al veel en veel langer bezig dan ik in eerste instantie voor ogen had, maar hey.. als ik eerlijk ben.. wat heb ik nu te klagen?

Tot snel!

14 opmerkingen:

 1. Heerlijk he, dat zonnetje, geeft gelijk de nodige energie. Laat het maar zo een poosje blijven vind het zalig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig gaat het weer wat beter, pijn ergens in je hoofd is met je verstand zo moeilijk te negeren, en natuurlijk helemaal zonder verstandskiezen ;-)
  Maar....kan je wat zonnestraatjes naar 't Noorden sturen? Geen zon hier, alles is grijs dus........

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk dat lentezonnetje. Heb er ook al van genoten vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is het nadeel van de zon op de ramen,je ziet nog meer hoe vies ze zijn.
  Maar we doen net of het er niet is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geniet van de zon. Wij hebben een blizzard hier en ver beneden nul.
  Groet, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat het weer ietsje beter met je gaat! En wat helpt het zonnetje dan, he ;)! Heb vandaag zelfs de auto gepoetst, ha ha, die lentekriebels toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gewoon ook lekker genieten van de zon hoor. Hij kost helemaal niets. Jammer genoeg moest ik werken vandaag. Maar terug op de scooter was het net lente.
  Fijn dat je kies nu toch begint op te schieten. Je hebt mij trouwens aangestoken met demeterstanden schrijf ze nu ook wekelijks op.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo te lezen ben je lekker aan de slag. Hier is de zon ver te zoeken helaas. Ik moet ook nodig nog het een en ander opruimen... Succes nog met -het gat waar eerst de kies zat-

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja het was heerlijk vandaag.....ik heb al een beetje wat ramen gezeemd...er zijn er zoveel hier !!...doe je rustig aan nog een beetje???...liefs van mij...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Monique,
  Lekker als het zonnetje zo'n inspiratiebron is... Je krijgt er gewoon veel meer energie van...
  Ik probeerde je net wat foto's te mailen, maar je inbox schijnt vol te zijn...
  Ik wens je een fijne week verder,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is hier grijs :( MAar ik wil ook wel poetsen, alhoewel het hier vakantie is en er niet zo hee lveel uit mijn handen komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. heerlijk dat lentegevoel.geniet ervan.........sterkte met je kies

  BeantwoordenVerwijderen
 13. vreselijk een verstands kies trekken de vorige ging bij mij al niet goed en voor deze ging ik helemaal over de rooie en jawel verdoving werkte niet dus nog 1 erbij en nog 1 en jawel nog deed het niks ging helemaal in de stres toen moest het toch gebeuren was zo klaar maar ik had een super trauma en daar deden ze eigenlijk niks mee terwijl het uit den treure is verteld
  en jawe ik kreeg een dikke kaak ontsteking deze heeft maanden geduurt nu bijna een jaar later kan ik eigenlijk nog zeggen dat ik er afentoe last van heb
  dus ik leef erg met je mee beterschap
  groetjes tineke

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!