First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

maandag 7 januari 2013

Praten en breien getegelijk

Terwijl ik aan het breien ben kan ik gerust in de oven een brood bakken, én een was doen, én er één laten drogen, kijk ik naar de vogels op ons balkon, luister ik naar een voor mij nieuwe radiozender en kan ik als het moet ook de kinders nog wel wat in bedwang houden. Maar er is één ding wat me tot op heden nog steeds niet is gelukt...


Praten en breien tegelijk!  ;o)

Dus houd ik voorlopig maar mijn mond en ga er maar eens flink tegenaan. Vrijdag schijnt de winter langs te komen!

15 opmerkingen:

 1. Fijne dag vandaag! Ik hoop dat je heerlijk wat steken kunt breien. Dan ben je klaar voor de winter van vrijdag...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen, nog de beste wensen voor 2013!
  Ha, ha, praten en breien tegelijk is idd knap, ik vind breien alleen al lastig genoeg.
  Mooi borduurwerk heb je trouwens gemaakt (inspiratie is overal), ik vind het borduurwerk van Live Simply ook erg mooi. Die wil ik ook zelf nog eens maken. En je 'begroting' in een vorige post is een mooie leidraad, we letten hier ook op de centjes, maar niet zo gestructureerd.....
  Fijne week.
  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Monique,
  Ja, multitasken kunnen wij wel he, maar als ik aan het breien kan ik ook alleen maar met een half oor luisteren, niet praten, dan gaat het fout...
  Ik wens je een heel fijne nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha! Kan ik ook niet: praten en breien tegelijk. Maar af en toe wat minder praten is voor mij (of mijn omgeving ;-)) niet erg. Het breiwerk ziet er mooi uit. Wat wordt het?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes met je steekjes, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O, mijn moeder kon dat heel goed: praten en breien! Wat een kunst hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn moeder die kan breien en tv kijken en praten. Knap he, ik kan lekker koken en zij onwijs handwerken. En heb erg zin in winter. Dit grijze weer is ook niks. Ik ben en blijf een Fries die het liefst sneeuw en ijs ziet. Heb ik liever dan de zomer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou, brei se dan nog even, hopelijk red je het voor die tijd om het af te hebben. Laat je ons zien hoe het geworden is??

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Breien is heerlijk maar laat die winter maar lekker wegblijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat grappig, ik ben juist weer gaan breien omdat ik daarbij kan praten. Ik haak veel beestjes (amigurumi), maar dan ben ik wel erg stil met al dat meerderen en minderen. Mijn moeder zei altijd: Niet praten en breien tegelijk als ik weer eens honderduit kletste tijdens de afwas en mijn handen stil stonden...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het ziet er weer knus uit op de foto. Breien geeft altijd zó'n huiselijk gevoel.
  Het doet me denken aan m'n oma die altijd wel een sok op de pennen had en ondertussen rustig doorkwebbelde....

  BeantwoordenVerwijderen
 12. I don't talk while I knit either. I enjoy the quite rhythm of the needles, no need for anything else :) mb

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hahahaha,.....ik zeg niks.....brei maar lekker verder...liefs...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik handwerk meestal bij de televisie. Als ik echt iets met interesse wil volgen op tv moet ik echt wel stoppen met haken of breien dus op zo'n dagen gaat het natuurlijk niet echt vooruit. :-) En die radiozender, daar luister ik al lang naar! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ha ha, 'k vind dat je dan toch al heel wat tegelijk doet hoor, met het breien!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!