First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

maandag 14 januari 2013

Het blijft leuk

Wat leuk om ook van jullie via de echte en digitale brievenbus felicitaties te mogen ontvangen! Dank jullie wel *Ü*  Het is me weer een heerlijk gezellige (en drukke) dag geweest. Het blijft leuk om op zo'n dag de mensen die om je geven om je heen te hebben, laat staan de verwennerij die daar haast automatisch bij lijkt te horen. Wat voel je je dan voor een momentje speciaal en bijzonder!

Van manlief kreeg ik deze mooie paspop. Al geruime tijd struinde ik MP af voor een mooi exemplaar, welke we eind vorig jaar uiteindelijk ook vonden. Compleet met jas en sjaal, alleen een bruin lederen tasje voegde ik er later zelf nog aan toe. Wat een heerlijk pronkstuk in huis erbij!

Door de kindjes werd ik heerlijk verwend met mooie tekeningen, snoep, thee en wat te lezen. Daarnaast kan ik weer wat verder met mijn kokkerel-avontuur: ik kreeg een mooi zware gietijzer braadpan en een mooie, stevige glazen maatbeker. Kaarten, boeken, bloemen, bollen, een borduurpatroon, enveloppenmal... Plús een leuk spaarcentje voor een nieuw op te starten handwerkproject. Want door een weekje of wat terug de kapstok te verplaatsen, kwam er in onze entree een mooie ruimte aan de muur vrij. "Kun je daar niet zo'n kleed voor maken?"  (?!?!?)

Bij Ellie's Quiltplace bestelde ik het patroon van Hyacinth's Flower Garden en voor mijn verjaardag vroeg ik dus een bijdrage voor de stofjes. Voor het eerst waag ik mij aan een patroon die mij uiteindelijk een volledige quilt aan de muur zou moeten kunnen bezorgen.


Zou het me lukken? Zou ik er de rust voor hebben? Wordt het een tig-maanden project? Of verzuip ik zo in dit project dat het huishouden een achterstand krijgt? We zullen zien. Nu eerst maar eens de 'verjaarspuin' ruimen, een middagje stofsnuffelen plannen en dan van start.

Túúrlijk horen jullie hier meer van!  ;o)

10 opmerkingen:

 1. Ook nog gefeliciteerd! Veel succes met het starten van quilt. Ben benieuwd, hoop gauw wat te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Monique,
  Nogmaals van harte gefeliciteerd meid. Wat heerlijk dat je zo'n fijne dag hebt gehad. En je bent ook nog eens geweldig verwend. Super toch? Zo'n quilt kun jij wel aan hoor, en al doe je er tig- of tig-tig maanden over, wat maakt het uit. Als je maar plezier hebt in het maken en als het uiteindelijk maar een keertje af komt... En dat gaat je vast allemaal wel lukken.
  De paspop vind ik super, dat jasje is ook enorm leuk...
  Ik wens je een heel mooie nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Heerlijk om zo verwend te worden! Ik ben jaloers op je paspop, leuk hoor!

  Groetjes,
  Grace

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag het gister op twitter dat je jarig was. Ik wens je van harte gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag Monique.
  Wat ben je heerlijk verwend.
  Ik vind je paspop prachtig.
  Fijne dag en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alsnog van harte gefeliciteerd! Wat ben je heerlijk verwend! En wat een prachtige quilt! Dat zal vast wel goed komen bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog heel veel HARTELIJKE FELICITATIES voor jou, dat je een RIJK GEZEGEND nieuw levensjaar mag gaan beleven met allen die je lief zijn.

  Wat een geweldige cadeautjes heb je gekregen, geniet ervan !
  Een lieve groet, Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!