First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

donderdag 6 december 2012

Oubollig

Ben jij ook zo dankbaar vandaag? Buiten een mooie witte wereld, binnen de warmte om je heen? En ben je stiekem ook een beetje verwend gister? Ik wel hoor! Die Sint hé? Die is me toch aardig geweest.. ;o)


't Is wat stil hier de laatste tijd, vind je niet? Niet alleen bij mij, maar ik merk op meer plekken binnen blogland. Misschien is het de drukte van de maand, of de drukte van bloggers in het algemeen? Soms denk ik: "poeh.. wat dóe ik toch tussen die velen miljoenen blogsters over het hele land? Wat heb ik nu toch voor nieuws te vertellen, dat een ander nog niet heeft gezegd?". Maar dan klik ik mijn blog weer open en merk dat er stiekem een volger of twee bij zijn gekomen, ben ik trots op de foto's die ik zo in de loop der jaren heb gemaakt en met jullie gedeeld en verbaas ik me stiekem toch ook wel over de vele creatieve uitspattingen die ik jullie zo hier en daar eens heb getoond. Maar ergens..

Soms vind ik mijn blog wat oubollig overkomen (Uitspraak: [ɑu'bɔləx] wat ouderwets, niet meer van deze tijd). Niet zo lekker 'flow-erig' als ik misschien wel zou willen. Is dat ook wat jullie bij mijn blog hebben? Zou het aan mijn naam liggen, de manier van foto's maken of de lettertypen? Of bén ik gewoon oubollig?  ;o)

Anyway.. I dó love the way I live my life. Simpel, back to basics. En ik hoop van harte dit nog jaren met jullie te kunnen delen.


Voor nu laat ik mij even op de bank zakken en hoop een momentje tussendoor te kunnen pikken. Daarna een sopje door het huis, de was weer van de lijn. Rond de middag lekker lunchen en jongste daarna naar bed. Vervolgens 'verplicht' weer een uurtje of anderhalf op de bank (net hoelang de middagslaap duurt..): de huidige weerssituatie vraagt immers om een extra cowl en wat wintermutsen in de kast  ;o)

20 opmerkingen:

 1. Als jouw blog al 'oubollig' zou zijn, dan hou ik daarvan! Ik kom hier graag, eerst als lezer, nu heb ik sinds kort ook zelf een blog. Ik dacht voor ik begon met bloggen ook: Wat heb ik nou toe te voegen. Eenmaal begonnen vind ik het zó leuk om te doen! Ik zie duidelijk verschillen in blogs. Blijf vooral jezelf, ik denk dat lezers dat merken en waarderen! Dat probeer ik zelf na te streven. De reacties die ik krijg, tellen voor mij meer dan het aantal volgers.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maak je maar geen zorgen over je blog.Jouw manier van schrijven én fotograferen zijn zo puur, zo lekker oubollig ;) en daar geniet ik keer op keer van.
  Hoop dat je een goeie middagdut zult hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gewoon lekker jezelf blijven werkt altijd het beste. Ik lees jouw blog juist omdat het is zoals het is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oubollig??? Nou, ik heb geen idee waar dat vandaan komt, ik vind je blog juist heel mooi en leuk en gezellig. gewoon doorgaan dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook de 'anonieme' volgers genieten van je blog hoor!
  Groet Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oubollig? Hartstikke leuk juist!
  Ziet er altijd zo gezellig uit hier.
  Lekker zo doorgaan.

  Groet,Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Juist niet oubollig. Je schrijft normaal. Geen flitsende uitspraken en one-liners. Geen popie-jopie taalgebruik. Gewoon normaal! En weet je: dat is zo heerlijk rustgevend. Alsjeblieft blijf zo doorgaan!!
  Kus!
  Mx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zit ik een heel verhaal te typen weg reactie...sjuchhhttt!!...ik zei dus ongeveer ditte.....oubolig...tja meis we worden ouder en ouder......hihhhihihi...hou toch op !!! je blog ziet er tiptop uit !!...nee ikke 3 jaar bezig en nog steeds alles hetzelfde...ik durf er niks aan te veranderen......wie is er nou oubolig ???...hihihi...ze nemen me maar zoals ik ben ik ben ikke...en jij jij toch ???...liefs dikke knuffel van mij...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen

 9. ook ik lees anoniem mee en ik vind je zeker niet oudbollig......of misschien wel maar dan lees ik het heel erg graag....ik hoop dan ook dat je zo door blijft bloggen want ik kom hier altijd met plezier!!

  hartelijke groet, joke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Blijf zoals je bent! Daarom volgen we je! Ik vind je schrijfstijl heerlijk, back to basic!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Helemaal niet oubollig. Ik ben heel verbaasd dat dat in je hoofd opkomt.

  http://showmeastorie.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Niks oubollig, hoe verzin je het. Je blog is rustig, vriendelijk en opgeruimd gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Monique,
  Nou, als jij oubollig bent dan ben ik het graag ook hoor. Ik vind je juist heerlijk 'down to earth' maar weet daar niet zo gauw de nederlandse term voor. Of moet ik zeggen; je staat lekker met beide benen op de grond. Overal om me heen zie ik blogs met de mooiste dingen en soms word ik verleid om een en ander aan te schaffen om het hier in huis ook mooier te maken. Dat is inmiddels helemaal bereikt hoor, ik vind mijn huis nu prachtig en o zo gezellig. Dus vanaf nu is mijn motto, niet kopen, maar kijken en blij zijn met wat ik heb. Ook 'down to earth' hoop ik maar...
  Ik wens je een heel fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Niks oubollig, gewoon een gezellig blog heb je. Net of ik bij je op de thee zit, niks mis mee toch? Geniet er lekker van, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hi hi, als jij oubollig bent, dan ben ik het ook ;)! Gewoon lekker doorgaan, ik zou het heel jammer vinden jouw blog te moeten missen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je moet niet zo onzeker zijn :) Die volgers zouden er heus niet bij komen als het oudbollig zou zijn!! Ik vind dat je een mooi en inspirerende blog heb, ik kijk altijd even of er weer een nieuwe post is!! Blijf jezelf, er zijn al zoveel anderen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het is een tijd van rust en bezinning. Dat is waarschijnlijk ook op de blogs te merken. Jou blog is zo'n fijn momentje van de dag, daar willen we niet zonder. Voor jou lijkt het misschien saai of simpel, voor veel mensen waar het leven soms aan voorbij raast is het een fijn rustmomentje. Waar je even kan stilstaan bij wat er echt toe doet. Alsjeblief, denk niet te min over jezelf!
  groetjes, Franca.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik sluit me aan bij alles wat hierboven geschreven is. Je hebt een blog dat ik graag lees.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. ik lees je blog met heel veel plezier, niks oudbolligs aan

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Raar eigenlijk dat 'oubollig' zo'n negatieve lading heeft….

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!