First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

vrijdag 16 november 2012

Om een lang verhaal kort te maken

't Is niet wat het ooit geweest is hé? Mijn aanwezigheid hier op mijn blog. Niet dat het niet goed gaat, ik het te druk heb of geen zin; het zijn gewoon alle omstandigheden bij elkaar die er voor zorgen dat ik aan het einde van de dag de pc dicht laat en op de bank zak. Weliswaar met een handwerk op schoot, maar zonder jullie  *Ü*

Om jullie toch een beetje bij te praten: sinds een maand of twee rommel ik met mijn lichaam en de medicatie. Normaal schrijf ik jullie niet over mijn gezondheid, maar misschien begrijp je dan een beetje waarom mijn aanwezigheid wat minder is (geweest). Had ik in eerste instantie een maand of twee geleden een antibioticakuur nodig, bleek ik daar erg benauwd van te worden. Ik maakte de kuur wel af, maar na een maand stak hetzelfde probleem de kop weer op. Wederom dezelfde antibiotica, maar nu met een heftiger allergische reactie: ik moest direct stoppen, een ander antibioticum volgde. Hiervan kreeg ik twee bijwerkingen. Eén daarvan kon alleen bestreden worden met... een antibioticum, de derde in rij...
Met wederom allergische reacties tot gevolg (dit alles binnen één maand tijd), werd er als alternatief uitgeweken naar een antibiotica-zalf. Na ook die weer een maand te hebben gebruikt, zonder enig gevolg, heb ik vandaag als laatste redmiddel - voor de zoveelste keer - een antibioticakuur gekregen...  Hoe zal mijn lijf hier weer op reageren en (misschien nog wel het belangrijkste) haalt het middel nu eindelijk ook de kwaal nog eens weg?!


Je begrijpt misschien wel dat ik de laatste maand(en) letterlijk niet helemaal lekker in mijn vel heb gezeten. Desalniettemin ben ik natuurlijk wel gewoon bezig met het huishouden, zorg ik elke dag zo goed als mogelijk voor mijn waardevolle gezinnetje en houdt ik me nog steeds bezig met het aanleren van nieuwe 'skills'.

Wie het leuk vind om me door de week heen toch wat vaker kort 'te horen' kan zich sinds kort eventueel als mijn Twitter-volger opgeven. Jaja.. of ik het vol weet te houden weet ik niet hoor! Het is voor mij nogal een abracadabra allemaal. Maar zo nu en dan merk ik van mezelf dat ik het stiekem toch wel erg leuk vind om een kleinigheidje te delen. Net als deze foto vandaag bijvoorbeeld. Kijk maar  ;o)

Fijn weekend!

12 opmerkingen:

 1. Soms moet je jezelf op de eerste plaats zetten en dat is nu dus duidelijk noodzaak! Dus ziek even goed uit en ik hoop dat de medicijnen nu hun werk wel goed doen!
  Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vervelend dat je zo kwakkelt met je lichaam, maar ik vind het mooi om te lezen dat je eerste prioriteit bij je gezin en huishouden ligt en niet bij het bloggen.
  Heel veel sterkte hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte beterschap en jij en je gezin gaan voor alles.
  Maak je niet druk om het bloggen.
  Dat komt t.z.t. wel weer.
  Natuurlijk horen we af en toe graag hoe het gaat.
  Sterkte en groetjes, Thea.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Doe jij maar lekker rustig aan mama.....geniet van een heerlijk weekend....en ja wij twitteren met de winkel...kuch....liefs van mij....xxx.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beterschap hoor,je gezondheid is heel wat belangrijker dan bloggen!
  Ik hoop dat deze antibiotica aan zal slaan.
  Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is veel belangrijker dat jij goed in je vel zit dan om te bloggen! Neem je tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb respect voor je dat je er toch nog zó voor je gezin bent, en dat je nog aan (nieuwe) handwerken toe komt!
  Hópelijk werkt deze kuur wel!
  Liefs, Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hopelijk gaat het nu beter met de laatste kuur. Hoevaak je blogt is niet van belang hoor, zolang jij er plezier in hebt lees ik met plezier mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een ellende joh! Ikzelf ben ook voor heel veel soorten antibiotica allergisch (tot en met buiten westen raken aantoe..)en voor nog veel meer andere dingen. Ik zou aan de arts vragen of je een allergie ondezoek kunt krijgen, misschien lost dat iets op? Heb je ook van die acuute verschijnselen als een dikke tong, overal uitslag en zo? Doe alsjeblieft voorzichtig hoor, niet verder nemen als je reargeerd!
  Veel sterkte met alles...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Sterkte! Het valt niet mee hoor, ik ken het. Blog alleen als je er zelf behoeft aan heb. Als het kriebelt. Ik heb geen twitter, wel facebook.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat vervelend allemaal zeg. Ik hoop dat het nu aanslaat en je je snel beter voelt.

  Liefs MamaNatuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat vervelend allemaal, hopelijk kom je gouw weer op de been, tot die tijd beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!