First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

dinsdag 13 november 2012

Doorwerken

Kijk.. en dat is nu weer precies zo'n mooi voorbeeld van waarom ik zo graag op het www zit. Mijn vorige bericht bijvoorbeeld. Niet alleen mijn eigen(wijze) werkwijze, maar ook jullie prachtige ideeën en/of oplossingen komen hier bij elkaar op één plek te staan. Niet alleen ik, maar ook vele lezers zullen na het lezen van alle reacties vol zitten met (vernieuwde) inspiratie. Dank jullie wel!

En weet je wat ik ook zo leuk aan het www en het bloggen vind? Soms kom je door middel van één simpele klik op plaatsen waar je anders nooit zou zijn geweest. Zo vertelde Marion vrijdag over haar bodhran. Heb jij daar wel eens van gehoord? Ik nog nóóit. Het is een instrument. En wat voor eentje  ;o)  Het deed me terug denken aan de tijd dat ik persoonlijk een groots optreden bij mocht wonen van Michael Flatley. Kennen jullie die nog? Riverdance.. Lord of the Dance.. Heerlijk! Maar goed, ik dwaal af.. Marion dus met haar 'beloved instrument'.

Op haar bericht kwam een reactie van een anonieme lezer(ster), die verwees naar een nummer van The Corrs. Zo nieuwsgierig als ik ben.. Je begrijpt hem wel hé?  ;o)

photo: european movies
Ik vind het een aardig nummer, maar daar bleef het voor mij bij. Wat me veel meer trok was het sprekende gezicht van een dame rechts in de 'andere filmpjes rij'. En toen ik (óóóhhh zo nieuwsgierig als ik ben!) dáár op klikte!

Úren achter elkaar staat dat filmpje inmiddels al te draaien. Eigenlijk nét iets te hard van het goede, maar wat is dat lekkere muziek! Op de één of andere manier werk ik me ineens zó lekker door al die nare klussen in en om het huis heen, dat ik voorlopig de nummers nog maar veel hoop te herhalen.. en herhalen.. en herhalen.. Om vervolgens misschien toch ook de film maar eens op te speuren..  ;o)

Heb jij dankzij het www ook al bijzondere ontdekkingen of momenten mee mogen maken?

12 opmerkingen:

 1. Een mens mag toch ook even rust.....jij met doorwerken......pffff.....ben moei.....morgen weer hoor...hihhihi...liefs Ria....xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Monique,
  ik kende ze allemaal al: zowel de bodhran als The Corrs als Amelie en de prachtige muziek van Yann Tiersen. Uuuuuuren kan ik daarvan genieten. De soundtrack is de moeite waard, maar de film zelf zeker ook.
  En The Corrs moet ik maar eens uit de la halen, die heb ik al veel te lang niet meer geluisterd :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De film Amelie is heel bijzonder, en echt super!!! De eerste keer dat ik er fragmenten van zag, dacht ik: hu, wat is dat nou voor film...? Maar inmiddels zijn mijn jongste en ik echte fans!! We hebben ook de cd, en die staat regelmatig op, heerlijk!!! Wat leuk dat je Amelie gevonden hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een jaar geleden had ik ook nog nooit van een Bodhran gehoord... (wel van de Corrs en Amelie gelukkig ;-) ) En toen kreeg ik een vriend die niet een beetje gek is van Ierland... en nu staat er eentje bij mij in de woonkamer xD

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Twee lepels, daar maken ze in Ierland ook muziek mee. Daar dacht ik aan toen ik je plaatje zag.
  En Amelie is een geweldige film, moet je echt zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, zulke ervaringen heb ik ook :) Leuk om met anderen weer te delen he? Maar ook wel weer verslavend...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gut, die Corrs hebben onvermoede kanten. Heel leuk om te horen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De film van Amelie hebben we in huis, met een man die francofiel is moet dat haast wel. Ik zal de tip van de muziek hier doorgeven maak ik mijn man ook weer blij ;-)
  Fijne dag en groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben op internet (na wat geschuifel) opeens van die flashmobs tegengekomen (dat zijn hele grote groepen mensen die allemaal tegelijkertijd hetzelfde dansje doen). Ze beginnen klein en doen net of het allemaal "toevallig" is. En dan komen er steeds meer mensen bij. Blijkt ... het is gewoon een sport en er zijn gewoon hele verenigingen van???

  Ik kan er helemaal happy van worden ... zeker in combinatie met een (wel) spontaan huwelijksaanzoek erin verwerkt. Zoek het maar eens op op You tube. Tik Flashmob in én huwelijksaanzoek of marriage proposel ... je staat versteld.

  Elmaxa

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ook een mooie serie is wind at my back, te kijken via youtube, scheelt weer in de aanschafkostenn van dvd's

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vond Marie Bellet een Amerikaanse moeder en zangeres een openbaring.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!