First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

zondag 28 oktober 2012

Blik op de (herfst)week

(vierkantjes update: 98/98)

Met excuses dames... Opperde ik eerder deze week jullie mee te nemen onze vrije herfstweek in, moet ik nu bekennen dat het me met twee half zieke kinders en een zelf nog steeds kwakkelende gezondheid niet echt gelukt is..  *Ü*  Wel kan ik jullie even mee terug in de tijd nemen. Als jullie willen tenminste! Want ondanks dat ik me even geen tijd kon inplannen voor een uurtje bloggen, mijn handen en benen hebben niet stil gezeten of gestaan  ;o)


De afgelopen week heb ik bijvoorbeeld weer een breiwerk kunnen beëindigen. Was het de bedoeling een vestje voor mijn dochter te maken; beer lijkt er gelukkig niet minder blij mee te zijn. Binnen korte tijd hoop ik hetzelfde patroon weer op de pennen te kunnen zetten, maar dan zal ik me wél aan de werkbeschrijving houden en de juiste steken (boordsteek) breien..  *Ü*


Samen met de kinders liep ik in de vakantie ook gewoon een keer onze dagelijkse schoolroute en vonden we onderweg genoeg moois om over te praten en op foto vast te leggen. Wat is de natuur (in deze tijd van het jaar) toch mooi!
We knutselden, kleurden, bakten, hadden een dag van rouw.. Vriendjes, nichtjes, oma.. gezellige momenten werkelijk te over. Ik tekende en knipte vierkantjes en begon zelf (alweer!) een nieuw project. Op de pennen een nieuw breiwerk en naast de vierkantjes teken en knip ik nu ook driehoekjes uit de overgebleven stof. Wie had ooit kunnen denken dat ik ooit zó met handwerken bezig zou zijn!

Tot slot van deze vakantie is het vandaag de dag van onze nieuw ingebrachte traditie. Geen tijd dus verder om nog even bij jullie te blijven plakken. Mama's aanwezigheid is weer gewenst.

Alvast een mooie week!

12 opmerkingen:

 1. Geniet van een heerlijke zondag!....xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijkheid, ondanks het ziek zijn! Hele mooie foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuk nieuw breiwerk.......en laat je nog iets zien van je vierkantjes en driehoekjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop a.s. woensdag een stap verder te kunnen gaan met onze eigen lappendeken en de driehoekjes volgen vast ook snel ;o)

   Verwijderen
 4. hello
  beautiful photos!!! great knitting !!!
  have a nice week,
  love regina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou je hoeft e echt niet te verontschuldigen hoor... zo te lezen was je week vol met diverse, gelukkig ook fijne dingen. Mooie foto's weer trouwens!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt heel goed allemaal. Zo te zien hebben jullie het erg naar de zin gehad.
  Wat een mooie foto's. Een hele fijne dag !!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed zo, wat is er belangrijker dan leuk met je kinderen bezig zijn! Juist, niets en zeker niet bloggen, dus geniet maar van alle leuke dingen met hun en vertel ons er later over! Groetjes
  lida

  BeantwoordenVerwijderen
 8. lieve foto's gelukkig ben je weer beter en je kindjes ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zijn jullie nu weer helemaal opgeknapt?
  Het heeft wel lang geduurd bij jouw he!
  Maar gelukkig toch kunnen genieten van de vrije week.
  Deel je de nieuwe traditie ook nog een keertje?
  Liefs, Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's, het ziet er zo zonnig uit. Grappig truitje heeft die beer zeg. Nou nog dezelfde voor jezelf :-) Pas goed op je zelf trouwens. Ik hoop dat je je snel weer goed voelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig vestje voor Beer! Lekker warm. Die van dochterlief is ook af voor je het door hebt!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!