First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

woensdag 19 september 2012

Vol met niks

Haha.. mijn nieuwe flexie up-to-date mobieltje ligt hier naast me op te laden, de kids spelen zich heerlijk in de rondte en ik kan even een minuutje of wat achter mijn pc-tje. Met een overvolle emailbox besluit ik eerste die maar eens op het gemak wat leger te laten worden. Niet door alle berichten te deleten (dat deed ik de afgelopen dagen per abuis wel, doordat ik jullie reacties helemaal volgens de laatste mode op mijn mobieltje las en verwijderde... *Ü* ), maar door de overgebleven berichten maar weer eens netjes persoonlijk te beantwoorden.

Nu zit ik te brainstormen over wat ik eens zal schrijven. In mijn mobieltje staan diverse notities over bericht-ideeën opgeslagen. Mijn Sunlight-experience? Daar ben ik op dit moment van de dag niet meer voor in de stemming. Mijn handwerk dan? Ach.. alles is zo'n beetje half/half af, ook dat is nu niet echt het tonen waard. Misschien een lekker recept, budgetidee of andere tip van huishoudelijk aard?


Nee.. ik maak mezelf maar eens rustig een flinke kop thee, geef de kinders te drinken met wat lekkers erbij en geniet van dochters ontdekkingsreis in de wereld van snoep en chocola. Oei, oei, oei.. niet echt lichamelijk verantwoord of voedzaam te noemen, maar wat is dit stiekem toch genieten! ;o)

17 opmerkingen:

 1. Ja, zeg!! Lekker ding! Heb ik speciaal Sunlight zeep gekocht...( "Waar heb je dat nou voor nodig?" vroeg manlief. "Nou, dat gaat M me straks vertellen in haar blog!" Not dus..) :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bijna, bijna.. Maar ik ben er nog niet zo zeker van.. ;o)

   Verwijderen
 2. En ik ben ook al zo benieuwd wat je met de zeep gaat doen!
  Heb al 8 blokjes gekocht in de opruiming!
  En je andere lapjesprojekt? Doorschuiven naar volgende week?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad. Volgende week woensdag lijkt me een mooie periode voor iedereen om de lapjes bij elkaar te zoeken. Leuk dat je ook mee doet!

   Verwijderen
 3. Heerlijk, die kleine vingertjes die die gekleurde snoepjes richting mondje laten verdwijnen, één voor één...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker hoor, zo'n heerlijke woensdagmiddag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En heb je zelf ook een doosje genomen? Ze zijn zo onweerstaanbaar lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi, ik herken dat wel een beetje, er zijn honderd dingen die kan/moet/wil doen, en je doet ze allemaal niet. Gewoon lekker chillen... heerlijK!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die kleine dingen maken het leven zo mooi! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heerlijk zo.n doosje met lekkers en dan genieten......

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Brainstormen is een productieve bezigheid hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gezellig zo op de bank, met de kinderen om je heen. Comments lezen op mijn mobieltje lijkt me niks. Ik kan er nét mee bellen, daarna houdt het op.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Juist deze week besef ik weer eens goed, hoe belangrijk het kleine kan zijn.
  Dat gezelligheid in een gezinnetje een heel groot goed is!
  Geniet er lekker van!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!