First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

woensdag 12 september 2012

Geen goede combi

Afgelopen weekend hebben we de jaarlijkse rommelmarkt van de kerk gehad. Leuk, maar geen goede plek voor mij als oude-prullen-verzamelaar. Toch liep ik vrijdagavond met een paar van mijn gespaarde centjes het terrein op en schoot eerst maar eens langs de boeken. Op elke markt of in elke kringloopwinkel speur ik altijd even naar het oude vrouwenvakblad 'Moeder'. Ooit eens van oma een bundel van de bladen geërfd en er sindsdien helemaal weg van. Maar helaas.. ook dit keer geen enkel exemplaar te vinden.

Veel van de aangeboden boeken zijn de welbekende (streek)romans, autobiografieën en kinderboeken. Dat ik dus een oud boekje voor de huisvrouw vond, was voor mij een hele verrassing. '1001 Wenken voor de huisvrouw', die kan ik toch niet laten liggen?  ;o)

Verder naar de 'antiek-en-duurdere-dingen-hoek'. Heerlijk om er even te snuffelen en wie weet, misschien?


Voor een klein bedrag mocht ik een sikkel en een blaker met me mee naar huis nemen. Hélemaal in mijn nopjes.. Nu misschien alleen nog eens proberen dergelijke markten links te laten liggen. Blijft mijn huis leeg en de knip gevuld  ;o)

9 opmerkingen:

 1. Oh, is een goeie dat je dat meldt. Ik zal ook eens kijken voor je aan deze kant van het land voor de Moeder bladen!
  Ja, gevaarlijk hè..die rommelmarkten en de kringloopwinkels! Ik probeer ze op het moment ook even links te laten liggen. Tenzij ik echt wat nodig heb. Dan struin ik eerst MP af en daarna de kringloopwinkels!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. en toch het speuren alleen is al leuk.........

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik probeer de markten niet te veel te bezoeken, ga meestal ook voor de bijl en heb toch al genoeg spullen...maar het is ook wel weer leuk als ik weer iets heb kunnen kopen voor een leuk prijsje.
  geniet van je leuke aankopen.
  lieve groet Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je huis vol is kun je zelf een rommelmarkt organiseren, een yard-sale noemen we dat in de USA, dat ruimt op, er komt geld in het laadje en daarvan kun je weer opnieuw beginnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, als je dat denkt heb je het mis hoor, dan vind je gewoon weer iets anders om je geld aan uit te geven! Gave buit trouwens! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk toch ???..goed gedaan hoor......liefs Ria...xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie buit! En, krijgen wij ook nog van de tips voor huisvrouwen wat te horen ?!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk hè van die markten. Ik vind het ook altijd zo leuk om lekker rond te struinen op dat soort plekken.
  Ben benieuwd naar het "huisvrouwenboekje"

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ga ook altijd voor de bijl. Er liggen ook zulke leuke dingen. Wij vonden laatst echt een juweeltje: http://mamanatuurlijk.blogspot.nl/2012/09/thrifting-treasures.html

  Liefs MamaNatuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!