First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

vrijdag 31 augustus 2012

Lekker vertrouwd

Komt het bij jullie ook met bakken uit de lucht vallen? Hier ziet het buiten werkelijk grijs van de stortende regen. En wat een wind erbij.. Niets te klagen hoor, want wat is een stormpje van ons vergeleken bij bijvoorbeeld Isaac? Een beetje gemopper omdat we geen parapluutje op kunnen steken of omdat ons haar binnen no-time weer een 'out of bed'-look heeft gekregen, maar verder..

Vanmorgen had ik dan wel het geluk dat zoonlief op school werd afgezet, zodat wij zelf de deur niet uit hoefden. Met de voordeur wijd open zwaaiden we hem uit en snoven nog even de frisse buitenlucht in. Wat een heerlijk gevoel! Een werkelijk smakelijke herfstgeur drong mijn neus binnen en het gevoel van een nieuw seizoen verwarmde mijn wat lusteloze body. Mijn handen gingen jeuken, de herfstsfeer voelde ik langzaam aan gaan kriebelen onder mijn huid. In gedachten ruik ik verse appel/kaneel muffins, zie lanen met felgekleurde bomen ernaast en kan bijna niet wachten op de lange avonden met kaarslicht en plaid op de bank.


Voor vandaag ziet het er nog even een beetje anders uit (al vind ik het rijgen van bonen ook wel lekker herfstig aandoen), maar dat er weer een nieuw seizoen aan zit te komen, dat is duidelijk. Ik kan haast niet wachten!  ;o)

* * *

Sunlight update: Voor de prijs hoef je het niet te laten. Ik betaalde bij de eerste de beste supermarkt € 0,89 voor een verpakking met twee stukken zeep. Het is best mogelijk dat het ergens anders voor  minder te krijgen is, maar dit valt me niet tegen.

9 opmerkingen:

 1. Ik ben ook weer helemaal klaar voor het knusse van het herfstseizoen... heerlijk!! Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja, alles op z'n tijd.Jij bent ook echt zo'n knusse huismoeder he!
  Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier was het zelfs zonnig daarnet, maar het begint nu dicht te trekken. Ik heb best zin in een gezellige regenachtige ochtend!
  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu krijg ik al bijna zin in de winter...kaarsjes aan en lekker breien bij de houtkachel....ok, nog even wachten....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moest me zelf omkleden toen ik zoonlief naar school had gebracht zo slecht was het hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat grappig, ik ben benieuwd hoe het resultaat eruit gaat zien.
  Hier begint het ook kouder en natter te worden. De herfst begint langzaam..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gisteravond al gezellig de kaarsjes aangehad en vandaag een lekkere kruidcake gebakken.
  Ook ik verlang naar de gezellige en knusse avonden.
  Fijn weekend.

  Groetjes jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het was gisteren echt heel bar. Heb een zere keel opgelopen, door de regen fietsen naar school met zoontje achterop. Gelukkig scheen de zon vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. waarom rij je boontjes als ik vragen mag?

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!