First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

maandag 2 juli 2012

Het is weer máándag! ;o)

Het zonnetje schijnt, de zin zit er in. We pakken een emmertje sop, zetten de machine op wassen en maken het huis weer aan kant (haha! Juist nu komt op de radio mijn happy-song weer voorbij)  ;o)


De was kan over een uurtje heerlijk naar buiten, de ramen open met een frisse wind door het huis. Waarom zijn er toch zo weinig mensen zot op de maandag? Ik ben er dól op!  ;o)

8 opmerkingen:

 1. hmm ik ben een vrije vogel en heb een hekel aan het keurslijf waar de maandag morgen ons/mij weer in wil dwingen, van op tijd opstaan, eten, schoolgang etc etc...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk liedje, ik kende het nog niet dank hiervoor. Ik voel me nu ook zo. Ik ga de was even ophangen zo de wasmachine is klaar. Daarna klein jongetje van de peuter halen een heerlijke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk liedje, ik kende het nog niet :) Hier zijn al weer wat spulletjes gehaald :) Fijne maandag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hekel aan de maandag heb ik absoluut niet, alles weer z'n gewone gangetje. De was weer op de lijn en de kids zijn nu hun kamers op aan het ruimen, heerlijk. Ik doe het recyclingwerk. Oud papier, plastic, spulletjes die nog bruikbaar zijn. Het ruimt in ieder geval heerlijk op.
  Fijne week en groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Monique,
  Ik had al bij je gelezen dat maandag je favoriete dag is. Ik kan me daar wel in vinden hoor, al is het maar vanwege weer een helemaal nieuwe week...
  Ik wens je een heel mooie nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 'k Zie dat je de home-made doekjes in gebruik hebt genomen! En, hoe werken ze?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb niets tegen de maandag, maar ik ben niet zo gek op schoonmaken. Hoewel, als ik begonnen ben geniet ik er wel van ;-|)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk lied, ik heb het op FB gedeeld!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!