First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

donderdag 5 juli 2012

De laatste dag

Vanmiddag om half drie begint ook hier voor ons de zomervakantie. Een vakantie waar door de kinderen enorm naar uit wordt gekeken; de ouders hebben zo hun bedenkingen bij zes weken alle koters om hen heen. De laatste schoolweek, een week van lege lokalen, werkjes mee naar huis, het rapport, spelletjes, uitjes.. Het ritme is ver te zoeken. En dat merk je maar al te goed aan het oeverloze gestuiter om je heen.. Zes weken vakantie... wat heb ik er zin in!  ;o)


Vandaag de laatste schooldag. Nog even een uurtje of drie 'naar school' en dan kunnen we er tegenaan. Het ochtendritme proberen we wat te versoepelen (al heeft mijn kleine dreumesje daar lak aan), denken aan allerlei activiteiten die we in en om het huis kunnen uitvoeren en plannen stiekem toch een kleine vakantie naar ons favoriete 'land'. Tussen de rustdagen door vertoeven we vast en zeker in de moestuin en zijn we daar stiekemweg toch een beetje aan het werk.

Ook hier op mijn blog gaat er dit jaar voor het eerst een vakantie komen. De weken dat we hier schoolvakantie hebben, zullen ook de weken zijn dat ik mijn pc-tje mijn pc-tje laat en er alleen zo af en toe voor het hoognodige achter zal kruipen. Maar ik kom terug!


Ik heb bijvoorbeeld weer een breiwerkje op de pennen dat ik graag met jullie deel. Maar er is inmiddels ook nieuws te vertellen over ons persoonlijke weckavontuur, ben ik met een natuurlijk schoonmaakexperiment van start gegaan en staan er ook nog een paar heerlijk ouderwetse recepten en consuminder-, 'groene' en huishoudtips in de wacht.

We gaan er even tussenuit, maar ik hoop jullie na de vakantie weer allemaal in goede gezondheid terug te mogen zien. Fijne vakantie!

21 opmerkingen:

 1. Jullie ook een heerlijke vakantie toegewenst. En inderdaad Drenthe is zó mooi!
  Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier nog geen vakantie. De oudste moet nog 1 dagje naar school en gaat gelukkig wonderwel over naar havo 4. De middelste moet nog anderhalfe week en gaat dan voor het eerst naar het voortgezet onderwijs. De jongst moet nog 2 weekjes en gaat dan naar groep 6. Maar ik kan de tijd wel voor uit kijken. Ik wens jullie een hele leuke vakantie en tot dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet er van! Veel plezier... Je hebt het verdient!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heerlijke vakantie gewenst! Wij moeten hier nog een paar weekjes en dan is het ook al weer zover!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hallo
  wünsche dir und deiner familie schöne ferien.
  liebe grüße regina
  www.einfacherleben1.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne vakantie hoor Monique! en hou mijn blog morgen in de gaten, ik heb nog een aantal weken vrij in juli en augustus in mijn vakantiehuisje aan zee voor een heel klein last minute prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Derde poging !!...hele fijne vakantie...liefs Ria...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook hier is de vakantie begonnen.
  We hebben er zin in, alleen is mijn planning nog niet helemaal klaar.
  En ik moet volgende week nog werken, maar alles gaat zeker op een lager pitje.
  Ook hebben we al heel veel uitjes gezocht, waar we voor weinig of niets naar toe kunnen.
  Een hele fijne vakantie.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige foto's, terwijl iedereen vakantie krijgt zit mijne er na een maand weer bijna op. Een gek gevoel nu ik overal de vakantie blogjes lees. Een hele fijne vakantie en geniet heerlijk van de ondeugd om je heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een hele fijne vakantie en ik ben heel erg benieuwd naar alle nieuwtjes ; )
  Veel plezier !!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wens jullie een hele fijne vakantie en ik kijk alweer uit naar je nieuwe logjes. Veel plezier en geniet lekker van de vrije dagen.

  Liefs Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 12. nice post thanks for sharing this...looking for to read more of your posts...blessings out arnhem

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel veel plezier in de vakantie, hopelijk lukt het 'zelfs met alle koters' om een beetje uit te rusten ;-).
  Gr,
  Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Een hele fijne vakantie gewenst. Geniet van elkaar en tot over een week of zes!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Monique, een hele fijne vakantie. Geniet ervan! Hier nog even 2 weken geduld. Zoon en man hebben dan ook vakantie! Dan heerlijk onthaasten.....
  Tot na de vakantie! Groetjes Hannie.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ook ik wens je een heel fijne vakantie toe! Vakantie = niks moet, alles mag!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik wens je een hele fijne vakantie samen met je gezin en vergeet niet met volle teugen te genieten van ieder mooi moment.

  Lieve groetjes jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 18. fijne vakantie en geniet er maar heerlijk van

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik lees je blog voor het eerst. Ik vind het een erg leuke blog. Doordat de letters licht van kleur zijn vind ik het wel moeilijk te lezen. Dat is jammer.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!