First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

donderdag 28 juni 2012

Multitasking

Terwijl mijn kinders liggen te slapen, luister ik ontspannen naar één van mijn favoriete muziekzenders en sta de laatste was weg te strijken. Aan de lijn hangt een nieuwe was te drogen en mijn machine wast een volgende ook al weer weg. Onderwijl Feut ik een woordje met mijn vader en kan er ook nog wat 'What's app-jes' bij beantwoorden. Tot slot denk ik aan Sommeke's reactie en ben stik nieuwsgierig aan het worden. Als dat geen multitasking is?  ;o)

Nu zit ik achter de pc, hangt buiten wat beddengoed te luchten, sta ik telefonisch bij de huisarts in de wacht, laat ik de schilder een speciale voeg vervangen, 'pas' ik om mijn slapende meisje en ben á-pe-trots. Jaja.. op mezelf  ;o) Want weet je? Dat kleine uurtje dat ik van de week de boel de boel heb gelaten heeft me uiteindelijk toch maar mooi iets bruikbaars opgeleverd. Je zou het ook eens moeten proberen!  ;o)


Maar nu eerst even bij Sommeke langs. Kan ik daarna met mijn breiwerk (weer) van de zon genieten  ;o)

7 opmerkingen:

 1. Ja wij vrouwen doen nu eenmaal altijd meer dan een ding tegelijk! En ik ben ook zo nieuwsgierig! Strijk ze en een fijne dag nog,
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Da's niet gek voor een uurtje werk. Een prachtig resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga ook maar eens multitasken de kleine man van drie ging lekker een uurtje slapen! Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pffff wat is het warmmmmmmm...we zijn net binnen omdat het regende buiten....het is plakkerig en warmmmmm...maar de regen komt niet echt geloof ik dus....gaan we weer lekker naar buiten....liefs van mij...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thank you for your lovely and interesting blog! :)
  http://quiltworld2.blogspot.fi/
  Hugs, Ulla (from Finland)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Monique,
  Mooi werk hoor waar je vast veel plezier van gaat hebben!
  En ik ben inderdaad met haken begonnen, omdat ik denk dat breien ingewikkelder is en meer geduld vraagt :-) maar waarschijnlijk zit dat tussen mijn oren. Heb je je huishouddoekjes al gebruikt? Ik denk er over om dat als volgend projectje te gaan oppakken, als mijn omslagdoek klaar is.

  Een fijn weekend! Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je gaat me toch niet vertellen dat je ook wordfeud speelt ;-), als je in bent voor een potje met mij moet je me maar even je gebruikersnaam mailen!
  Wat ziet dat aan de waslijn er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!