First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

vrijdag 29 juni 2012

Mijn zonneschijn

Welja.. ook vandaag maar een beetje zonneschijn op mijn blog, vind je niet? Worden we zo lekker vrolijk van   ;o)  Dank je wel Sommeke!

Maar er zijn wel een paar regels aan dit zonnetje verbonden:

 - Bedank degene(n) waarvan je de award hebt ontvangen
 - Geef antwoord op 10 gestelde vragen
 - Nomineer 10 andere blogs en laat ze weten dat ze de award hebben gekregen

Doen we!  ;o)

1) Wat is je favoriete dier?
- Tja.. dat moet toch ook bij mij wel een poes zijn..

2) Wat is je favoriete getal?
- Nou.. die heb ik eigenlijk niet. Maar als ik toch met kiezen, dan zou ik 13 zeggen.

3)Wat is je favoriete non-alcoholische drank?
- Thee, thee, thee..


4) Facebook of Twitter?
- Ik heb van beiden een account, maar gebruik alleen FB zo af en toe. Ik zie er nog steeds niet helemaal de pluspunten van, geloof ik.

5) Wat is je passie?
- Pffft.. één?  ;o)

6) Krijgen of geven?
- Beiden! Ik ben zó enorm dankbaar voor alle kleertjes, kleding, gordijnen en benodigdheden die we her en der toegeschoven krijgen! Maar aan de andere kant voelt het ook heel erg goed om een ander blij te maken, dus geven wij ook graag weer weg.

7) Wat is je favoriete patroon?
- Oohh.. ook al weer zo'n lastige.. Veel te veel!

8) Wat is je favoriete dag van de week?
- Dat moet toch wel de maandag zijn  *Ü*  Man weer naar zijn werk, kids naar school of in ritme en ikzelf alles weer lekker aan kant makend. Mijn favo dag!  ;o)

9) Wat is je favoriete bloem?
- Ik kan helemaal weg smelten voor een mooie bos witte tulpen..


10) Wat is je favoriete land?
- Hmm... ik zou als eerste reactie Drenthe zeggen (dat is geen land, ik weet het, maar wel mijn eerste gedachte en uiteindelijk ook nog redelijk haalbaar om naartoe te verhuizen), daarna Frankrijk voor de mooie omgeving en juist Italië weer voor het overheerlijke eten..

En? Weer wat bij geleerd?  ;o)

En dan nu de tien gelukkigen. Nee, ik wil het graag iets anders doen.. Omdat ik weet dat er een aantal blogsters - die ik graag in het zonnetje zou willen zetten - hiervoor niet bereikbaar zijn, wil ik de award delen met jullie allen. Wie wil is bij deze van hárte uitgenodigd de vragen hieronder in een reactie te beantwoorden. Laat je mij ook een beetje van jou zien?

Zonnig weekend!

12 opmerkingen:

 1. 1) Wat is je favoriete dier?

  Een hond en vooral hond Windy. Hij leefde veertien jaar. Vanaf mijn geboorte tot mijn veertiende. Hij was mijn trouwe makker. Ik lag bijkans bovenop hem. En wat vooral fijn was dat ik hem alles kon toevertrouwen. Het was echt onze lieverd.

  2) Wat is je favoriete getal?
  is 11 niet het gekkengetal? Ik ben namelijk een beetje gek. Zeggen mijn kinderen. Non conformistisch noem ik het.

  3)Wat is je favoriete non-alcoholische drank?
  Vlierbloesemlimonade met een flavour (prossecco, spa rood maar vooral water)

  4) Facebook of Twitter?
  Allebei, ik ben wel een beetje facebook addict altijd even kijken of er weer wat nieuws op mijn startpagina staat. Het meest gelezen volgens mijn google chrome. Twitter heb ik ook en tweet er graag op los. Het is een beetje een sport om een beetje adrem uit de hoek te komen. Met niet al te veel leestekens. hha

  5) Wat is je passie?
  Mijn passie ligt vooral in het bereiken van het onbereikbare.
  Als ergens mijn hulp wordt gevraagd in processen die al jaren ingesleten zijn te veranderen. Dat kan klein zijn. Ouders enthousiasmeren voor het maken vlierbloesemlimonade. Of in een bestuur dingen opnieuw op poten zetten. Daar ligt wel mijn passie anders kijken naar dingen en veranderen.
  6) Krijgen of geven?
  Geven, want wie deelt wordt nooit arm.
  7) Wat is je favoriete patroon?
  Ik ben niet al te best in naaien. Maar wel in koken enzo een beetje hahah.
  8) Wat is je favoriete dag van de week?
  Vroeger was dat vrijdag, ik denk dat ik dat nog steeds vind. We eten dan vaak zelfgemaakte pizza. En dochter moet naar paardrijden. Heerlijk
  9) Wat is je favoriete bloem?
  Zonnebloemen!

  10) Wat is je favoriete land? Friesland! Er is geen provincie die zo mooi is met water en bos en vergezichten en ruimte. Het is hier echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat vind ik nou een leuk idee.
  1.Favorite dier: kip
  2.getal:ik moet kiezen hè, nou dan maar 3, het aantaal kinderen dat ik heb.
  3.drank: koffie met volle, opgeklopte melk,mmmm
  4.FB en TW heb ik geen van beiden.
  5.Passie:Jezus
  6.Allebei; geven en ontvangen
  7.Op dit moment een sokkenpatroon (breien)
  8.Vandaag, vrijdag dus, met nog een heel weekend in het vooruitzicht!
  9.De roos
  10.Ons eigen kikkerlandje.
  Fijn weekend, Dieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sinds we twee kittens hebben is mijn lievelingsdier ook een poes! Wie had dat gedacht.
  Gefeliciteerd met je prijs!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk om de dingen te lezen van je......

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Monique,
  Wat ontzettend leuk om op deze manier wat meer over je te weten te komen.
  Ik wens je een heel fijn weekend, met prachtig mooi weer,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzetten leuk is dit !! Gefeliciteerd met de award !!! Nou daar gaat ie dan:

  1) Wat is je favoriete dier?

  Dat is moeilijk, ik heb en een hond en katten, maar ik moet zeggen, dat mijn voorkeur door de jaren heen is verschoven van hond naar kat. Ik vind ze beiden wel even lief hoor, het is meer om praktische redenen

  2) Wat is je favoriete getal?
  3

  3)Wat is je favoriete non-alcoholische drank?
  kruidenthee en koffie

  4) Facebook of Twitter?
  Twitter heb ik niet en ik heb alleen een facebook account, om contact te houden met onze zoon buiten de telefoon om ; )

  5) Wat is je passie?
  De grootste is denk ik nog steeds tuinieren. Daarna haken en breien en daarna bakken en lezen.

  6) Krijgen of geven?
  Beide, ik ben heel eerlijk ; )

  7) Wat is je favoriete patroon?
  Een basis patroon om een trui te breien uit een basis patronen boek en daar kan je weer allerlei variaties op toepassen.

  8) Wat is je favoriete dag van de week?
  Vrijdag, heerlijk het begin van het weekend, leuke films op tv, meestal, gezellig samen zijn.

  9) Wat is je favoriete bloem?
  alstroemeria en zomer violieren

  10) Wat is je favoriete land?
  Ik vind de provincie waarin ik woon heel mooi, Zeeland. Mensen geven veel geld uit, om hier op vakantie te komen en ik mag hier wonen, fantastisch toch ?? Ik ben heel tevreden.

  Een heel fijne weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kom hier even hallo zeggen, want volgens mij ben ik hier voor het eerst op visite? Ik weet het niet heel zeker, maar ik denk het wel. En ik ga snel verder genieten van alles wat ik hier lees :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk initiatief en leuk om te lezen!
  Gr,
  Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om te lezen, ook de reacties van de anderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. 1) Wat is je favoriete dier?
  Absoluut een hond! Heb zelf twee fantastische boeven die me elke dag weer blij maken! Heel bijzonder ook dat je met een hond zo'n hechte band kunt krijgen en dat ze, als je ze goed hebt opgevoed, ze alles voor je willen doen!

  2) Wat is je favoriete getal?
  Heb ik niet!

  3)Wat is je favoriete non-alcoholische drank?
  Een yoghurtsmoothie met verse aardbeien uit eigen tuin!

  4) Facebook of Twitter?
  Facebook! Heerlijk om zo op de hoogte te blijven...

  5) Wat is je passie?
  Ik heb heel veel dromen en idealen. Ook al weet ik dat ze niet allemaal te verwezelijken zijn, ik probeer ze toch zoveel mogelijk een plaats te geven in mijn bestaan, al is het heel kleinschalig (zie mijn bescheiden blog). Ik geniet van koken, tuinieren en creatief bezig zijn...

  6) Krijgen of geven?
  Beiden. Ik vind het heerlijk om cadeautjes te krijgen bijvoorbeeld, maar ik vind het ook heerlijk om iets onverwachts voor een ander te doen.

  7) Wat is je favoriete patroon?
  Heb ik niet! Maar... wil heel graag leren quilten!

  8) Wat is je favoriete dag van de week?
  Aangezien ik aan het afstuderen ben, ben ik dag in dag uit druk op dit moment. Maar vóór die tijd was zaterdag mijn favoriete dag!

  9) Wat is je favoriete bloem?
  Zonnebloemen, tulpen, rozen in zachte kleuren, anjers...

  10) Wat is je favoriete land?
  Frankrijk: de diversiteit, de taal, het platteland, de Côte d'Azur, middeleeuwste stadjes, kortom: ik ben dol op Frankrijk en vind het heerlijk dat ik pubers daar iets van mij kan en mag geven!
  Daarnaast is Nederland erg belangrijk voor me omdat mijn huisje daar staat en mijn familie er (grotendeels) woont!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!