First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

maandag 19 maart 2012

Vervlogen hoop

Weten jullie het nog? Eind januari was ik zó blij dat het me gelukt was: ik ging over de grens en bestelde helemaal in Australië het boek van Rhonda Jean. Op de site van Fishpond (een aanrader van de auteur) ging alles goed, het emailverkeer, de betaling.. geen bijzonderheden. Eind februari kreeg ik nog een bericht in mijn mailbox: Hooray! Today we send you.. Maar nu.. de boeken zijn tot op heden nog steeds niet bezorgd.. Het zal toch niet?

Een bezoek op hun site leert mij dat ik toch nog een dag of tien na de laatst verwachte afleverdatum geduld moet hebben. Daarna kan ik (de deurbel!)     ...     (zucht.. wéér een zendingszakje van de kerk..)

Na die tien dagen kan ik weer terug naar de site en kan ik via een link mijn geld terug vragen. Maar ik wil mijn geld helemaal niet terug! Ik wil juist dat boek! Zeker nu ik er vorige week achter kwam dat er al wel exemplaren van dat boek in Nederland gesignaleerd zijn...

Voor vrijdag heb ik een check-up in de agenda staan. Als het boek er dan nog niet is, zal het ook wel niet meer komen...  :o(

19 opmerkingen:

 1. Toch nog maar even geduld hebben...Australië is écht heel ver weg!
  Als ik bij the Book Depository (UK) bestel, duurt het soms ook echt héél lang. Ik denk dat als het sneller zou gaan, de verzending ook echt nog veel duurder zou zijn.

  groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wat balen, hopelijk komt het toch nog.
  Niet te ongeduldig zijn(haha.

  Liefs Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeepost duurt lang en anders waren de portokosten heel hoog geworden.
  Komt vast goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Soms duurt de post zo lang, zelfs een pakketje uit belgie kan zelfs dagen duren. (spreek uit ervaring)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, nou, nou, niet zo negatief hoor Monique, als een boek van zo ver moet komen kan er best wel eens wat mis gaan, en dan komt het alsnog, ik heb het ook wel gehad met stofjes van overzee. Het lijkt me overigens wel een erg mooi boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zou de hoop nog niet opgeven! Wij moeten met de winkel soms ook wel 4 weken wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat klinkt als een fijn boek. Ik hoop dat het alsnog snel bezorgd wordt.

  Liefs MamaNatuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wanhoop nog niet. Ik heb ook eens héél lang op een tijdschrift dat ik in Engeland had besteld moeten wachten. En dit boek komt nog van veel verder weg....
  Maar ik snap je teleurstelling van nu.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn beste vriendinnetje woont in Australie en de pakketpost doet er altijd wel 14 dagen over (in beide richtingen). Er is dus hoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hopelijk komt het boek nog aan, soms zijn ze gewoon zo traag..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je zou hier nog een gokje kunnen wagen ;-)

  http://www.cravingfresh.com/2012/03/your-custom-homestead-review-and.html

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hi Monique, please be patient, I ordered my book through fishpond, it has arrived safely. The post to The Netherlands takes up to 4 weeks. I order books, cosmetics and dvd's through fishpond, it will arrive, just be patient ! Also it is a heavy book and I can assure you that it is a wonderful book. Kind regards, Ann - Australia!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Monique,
   Het kan nog wel even duren hoor!
   Misschien kun je intussen even genieten van dit voorproefje:
   http://www.youtube.com/watch?v=9L4oEKpbMec

   groetjes, Franca.

   Verwijderen
 13. Balen zeg. Ik keek nog even op ebay voor je, en op bookdespository, maar daar is het helaas ook niet. Hopelijk komt het snel alsnog aan.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het kan zeker 4 weken duren voordat het hier is. heb zelf weleens wat besteld uit Australie en Nieuw Zeeland en beide duurden behoorlijk lang.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Niet te snel opgeven meid, zeg nooit nooit, volgens mij gaat het nog komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het kan soms heeeel lang duren. Heb het weleens met amerika, maar na twee! maanden kwam het dan toch. Waar het al die tijd gebleven was??

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!