First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

zaterdag 31 maart 2012

Sta even stil
Zaterdag 31 maart 2012 20.30 uur

Licht uit, televisie uit, pc aan de kant.

Kaarsen aan, benen op de bank, toastje, wijntje, een boek of elkaar.

Doe jij mee?

14 opmerkingen:

 1. Gisteravond de gezelligheid van een kop thee, mensen om me heen. Later een borduurwerkje. Dat zijn momenten om te genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dacht toch even dat je zomaar ineens 60 was geworden Monique........

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeps, heb net aan een aantal van mijn kinderen beloofd dat we de opgenomen Harry Potter film gaan terugkijken. Dom, want ik wist het wel. Doe ik het, voor mijn eigen gemoedsrust morgenavond. Of is dat zinloos?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, we doen mee vanavond en maken er samen iets gezelligs van.
  Ik zal het bonnenboekje deze week even opsturen en kijk dan maar of je er iets mee kunt...zoniet...dan geef het maar aan iemand anders.

  Fijn weekend, groetjes jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is hier dit jaar alweer een paar keer gebeurd. Alles donker, soms uren lang. Weer een kabel stuk (ploegende, gravende buren), dus ik denk het niet.
  Maar een goed initiatief is het zeker!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee! Ik zorg liever dat ik structureel bijdraag aan een lager verbruik van energie.

  Daarnaast zat ik om die tijd net in een zeer fanatiek potje hartenjagen met manlief en mijn ouders :-) En mijn vader was al aan het winnen...
  Niet het juiste moment dus om het licht uit te doen. LOL!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi, eigenlijk ben ik het eens met Nans. Ik probeer al bij te dragen, door dagelijk te proberen zo min mogelijk energie te verbruiken.
  Ik vraag me ook af, wat er gebeurt, als meerdere mensen tegelijk na een uur weer allerlei dingen aanzetten. Zou dat het net niet extra belasten ? Toch iets om over na te denken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lijkt me stiekem heerlijk om te zien wat er dan gebeurt. Stel dat alles in de soep zou lopen, hoeveel mensen weten dan nog met zichzelf en het leven om te gaan? ;o)

   Verwijderen
  2. Dat lijkt mij nou ook eens leuk ; ) We hebben afgelopen jaar een lange strookstoring gehad in de avond. Ik was helemaal in mijn element, met kaarsjes aan en een tijdschrift bij kaarslicht.
   Mijn kinderen vonden het maar niets, totdat mijn zoon zijn akoestische gitaar pakte en begon te spelen. Normaal speelt hij heel veel electrisch, maar toen was het toch wel heel handig, dat hij ook akoestisch kan spelen.
   In middels woont onze zoon in zijn eigen huisje in verband met zijn studie, dus er is veel verandert ; )
   Groetjes

   Verwijderen
  3. Ik bedoelde natuurlijk stroomstoring ; )

   Verwijderen
 8. Neehee, zeker niet. Mijn Lente was jarig en zo'n actie met een huis vol visite is niet waar ik op zit te wachten. Ik doe bewust met een aantal dingen. Zo is de droger al een tijdje stuk en ik denk dat ik hem niet ga vervangen, nu manlief nog even 'om' krijgen. Ik red me prima met een wasrek en met het betere weer kan de was weer buiten aan de droogmolen. Jij wel meegedaan???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. *Ü* Was de bedoeling, maar twee minuten voor half negen liep manlief door een kapot gesprongen glas een enorme snijwond op. Bloeden! Daar hebben we maar even het licht bij aan gelaten.. ;o)

   Verwijderen
  2. *Ü* Was de bedoeling, maar twee minuten voor half negen liep manlief door een kapot gesprongen glas een enorme snijwond op. Bloeden! Daar hebben we maar even het licht bij aan gelaten.. ;o)

   Verwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!