First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

maandag 26 maart 2012

Laatste aanwinsten

Van het weekend zag ik dat er weer een paar nieuwe volgers bij zijn gekomen. Gezellig! Ook jullie zijn natuurlijk allemaal van harte welkom mee te lezen met mijn wirwar aan hersenspinsels  ;o)

Éen van mijn nieuwe volgsters is Dieneke. We hebben zo spontaan een paar mailtjes heen en weer gestuurd en zij herinnerde mij aan De Mariahoeve. Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar ken wel het verhaal van de drie gezusters. Het boek van De Mariahoeve (Drie gezusters en de strijd om het bestaan) staat al lange tijd op mijn verlanglijst, maar steeds kwam er wel wat tussen. Dat is ook precies wat ik Dieneke eerder vandaag schreef. Maar waar had ik toen nog helemaal niet aan gedacht? Aan een van het weekend gekregen boekenbon! Dus snel nog even op naar de winkel.. Oh, oh, oh... ik heb wat te lezen, komende tijd!  ;o)


Waar ik mezelf ook mee verwend heb: een bezoek aan een nieuwe kringloopwinkel in ons dorp. Dom!!


Allereerst liep ik tegen dit heerlijk hart aan. Te groot voor het maken van koekjes (toch?), maar een prima formaat voor de winterse borstplaat...


Om mijn verzameling gebaksvorkjes op twaalf te krijgen nam ik dit bestek mee naar huis en tot slot.. tja.. iets waar ik stiekem ook al lang naar op zoek ben, maar wat ik tot op heden steeds maar niet (voor heel weinig) tegen het lijf heb gelopen.


Het allermooist van al deze vondsten vind ik toch wel de prijs: € 2,10! Niet voor het hart, niet voor de vorkjes en ook niet voor de kaarsenstandaard. Alles bij elkaar!

Oké.. het is weer twee euro voor 'iets niet nodig', maar stiekem ben ik er maar wát blij mee  ;o)

14 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig blogje, en dat boek lijkt me eigenlijk wel erg leuk :)Mooi zo al die oude boeken op de achtergrond, staat schitterend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben dól op oude, versleten boeken ;o)

   Verwijderen
 2. Nou wat een boel voor zo weinig !!..leuk hoor...liefs Ria...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou er als ik jou was toch maar lekker van genieten ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik houd altijd heel erg van zulke vondsten. Vind dat veel leuker dan nieuw kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb direct het boek "gegoogled". Ben er nu ook wel erg nieuwsgierig naar geworden. En wat een mazzeltjes bij de kringloop! Leuk hoor. Fijne week! Groetjes, Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel toevallig heb ik het boek laatst gelezen ( mijn broertje, ahum 45 jaar maar het blijft mijn broertje) heeft heel veel van dat soort boeken.
  Gewoon blij zijn hoor met iets wat we misschien dan wel niet echt nodig hebben maar af en toe mag dat toch gewoon!
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Naar aanleiding van jou eerdere berichtje had ik 'De Mariahoeve' laatst bij de bieb geleend. Ik ben inmiddels ook al wezen kijken bij het museumpje, prachtig mooi plekje. Het is er dus nog steeds (alleen de zusters niet meer..) en best leuk om een keer naar toe te gaan. Je kunt er zelfs kamperen in een soort pipo wagen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk toch, zulke aanwinsten... hergebruik van spullen, dan wordt er twee x iemand blij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. O, wat een leuke dingen allemaal.
  Kringlopen zo heerlijk, ik ga er zeker een kijkje nemen.
  Hadden ze er ook nog leuke kleding?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Behoorlijk veel kleding, maar erg wisselend. Ik hoor wel wanneer ik de ketel op het vuur kan zetten ;o)

   Verwijderen
 10. Lijkt me een leuk/ interessant boek. Ga kijken of ze hem bij de bieb hebben.
  Veel leesplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een vondsten........knap van je...........geniet van je aankopen

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!