First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

maandag 23 januari 2012

Wat bloggen mij brengt

Een dag om naar uit te kijken. Maar ook een dag met nieuwe uitdagingen. Een dag met liters thee, maar ook met bergen inspiratie. Vandaag bracht ik een bezoek aan mijn - via het bloggen leren kennen - quiltvriendin. Wat een spannende dag!

Allereerst weer eens alleen en in mijn eentje de grote weg op. In het oosten des lands misschien niet zo'n hele berg om tegenop te zien, maar hier over de drukste transportaders van het westen... Ik moet er altijd weer even aan wennen.


Eenmaal op bestemming is er natuurlijk geen zorg meer om het hart en heb ik een uiterst gezellige dag. De mooiste quilts worden getoond, de vele UFO's waar ik nog niet eens mee van start zou durven gaan en hier en daar een tip om zelf een nog mooier werkje te kunnen leveren. Tussen neus en lippen door worden er pak hem beet een thermoskannetje of drie aan thee weg gedronken en zet ik zelfs nog een paar vingerhoedjes aan elkaar.

Gezelligheid ten top en voor herhaling vatbaar. Gelukkig hadden we allebei de agenda bij de hand  ;o)

15 opmerkingen:

 1. Hoi Monique,
  Wat fijn dat je zo´n heerlijke dag hebt gehad. Leuk om op terug te kijken en prachtig dat je weer een hoop inspiratie op hebt gedaan...
  Ik wens je verder nog een heel fijne week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, dat klinkt als een hele leuke dag zeg, gezellig. Ben benieuwd wat voor quilt het gaat worden hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O,O,O ! Volgens mij heb een virusje opgelopen: het quilt-virus! Daar kom je niet meer vanaf en er bestaat geen medicijn voor:-)

  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Fijn dat je zo'n gezellige dag hebt gehad. En ja, dat verkeer hier in het westen is af en toe wel even slikken. P.S. Als je mijn blog wilt blijven lezen, kom er dan even kijken, want er gaan dingen veranderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk om samen te kunnen patchen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je iemand via je blog hebt leren kennen waar je ook in "reallive" kontakt mee hebt!
  Klinkt als een gezellige dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een UFO? Mijn moeder quilt ook heel graag en maakt prachtige dingen zoals een lappendeken voor mijn dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je op mijn blog kwam kijken, en ik nu ook de jouwe ontdek! En wat is het hier leuk en gezellig! Heb al even heerlijk zitten lezen, daar ga ik vast nog vaker voor zitten! Bijzonder he, dat je in Blogland zoveel leuke en inspirerende mensen ontmoet, meestal digitaal, maar soms in het echie... Heb afgelopen zondag ook zo'n leuk blogbezoek gehad, altijd spannend maar oh zo leuk! Groetjes van Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze vergeet te vertellen dat ze mij ook nog het een en ander heeft kunnen leren! Dat had ze helemaal nooit durven denken. En dat ze binnen een half uur bij mij op de stoep stond, wat viel dat mee, die reis!
  Ik heb al weer zin in de volgende keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat je zo'n leuke dag hebt gehad. Ik rij ook niet graag op de drukke wegen in het westen. Ik probeer het altijd te vermijden. Succes met je werkstukken en geniet er maar lekker van.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. It sounds like you had such a lovely time with your quilting friend. The string of quilt blocks in your photo is beautiful. I love the color scheme. It's very cozy and warm. Perfect for winter.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja, de digitale wereld vervreemd mensen van elkaar en je komt niet meer buiten....
  Zo blijkt het maar weer.
  Niet dus! ;-)))))
  Gr,
  Julia

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!