First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

dinsdag 31 januari 2012

Over de grens

Whoeoe.. spannend hoor.. Dit simpele huisvrouwtje (met een iq van 140, heb ik mij recent laten vertellen) is financieel over de grens gegaan.. Nu maar hopen dat het ook goed is gegaan!  ;o)

Sinds jaar en dag ben ik trouwe volgster van Rhonda Jean, de schrijfster van het blog Down to Earth. Op haar blog kun je dagelijks lezen hoe zij en haar man Hanno proberen zo onafhankelijk mogelijk te leven. Proberen, want ook al zijn ze hier al jaren mee bezig en is het hun levensstijl geworden, ze geeft zelf aan dat ook zij nog steeds elke dag wat nieuws leren.

Rhonda heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan een heus boek en is zo vrij geweest dit hele proces met ons te delen. Nu is de tijd gekomen dat het boek helemaal klaar is en het in de verkoop is gegaan.
Aanvankelijk gaf ze aan de boeken te willen signeren, maar nadat ze berekend had wat de individuele kosten zouden gaan worden (je schrikt je eigen werkelijk naar!) bleek het goedkoper het boek via diverse online boekhandels aan te schaffen. Wat ik dus vanmorgen heb gedaan.

Of het me uiteindelijk gelukt is - het ziet er gelukkig wel hoopvol uit - weet ik natuurlijk pas zeker als ik het boek daadwerkelijk op mijn schoot heb liggen. Half tot eind februari zou het geleverd moeten worden. Kunnen jullie je indenken dat ik haast niet kan wáchten tot het zover is?!?  ;o)

18 opmerkingen:

 1. Oh, wil ik lezen!!! Dank voor de link en de boekentip, helemaal mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kunnen we het in nederland via een nederlandse boekhandel bestellen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil het boek ook heel graag hebben, ik lees ook al jaren mee bij Rhonda. Ik ben in maart jarig, dit lijkt me een heel mooi kado. Ik wacht even af of het goed gaat bij jou...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Tanja: voor zover ik weet niet. Zelfs in Australië schijnt het nog niet overal te koop te zijn. Maar via Fishpond was het goed en duidelijk te doen (webadres via Rhonda)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Monique, dankjewel voor je bezoekje aan mijn site. Hier ook een simpele huisvrouw met een IQ van 140 en fan van Rhonda-Jean ; )
  Zelf zou ik ook graag het boek aan willen schaffen, maar ik ben bang dat het ver boven mijn budget gaat uitkomen. Misschien dat het een keer hier in Nederland te koop aangeboden gaat worden. Hopen maar !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het boek ziet er in ieder geval heel aantrekkelijk uit! Veel leesplezier alvast.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je erover schrijft, ben zelf ook al op zoek geweest naar een betaalbare methode om het hier te krijgen, want ik ben erg benieuwd naar het boek. Misschien dat iemand het voor me meebrengt, maar ik ben bang dat het aardig zwaar is voor in de handbagage!
  Schrijf je een stukje wat je ervan vindt als het boek binnen is?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik begreep van Rhonda dat het boek meer dan een kilo weegt.. Dat beloofd leesplezier! ;o)

   Verwijderen
 8. zou amazone het opnemen?
  Of boordeposetiry .
  Dan kan je het goedkoop laten komen........

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er heel leuk uit, ik koop vaak via de bookdepository.co.uk die verzenden gratis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bookdepository heeft t nog niet, maar het is zeker de moeite waard om in de gaten te houden!
   Annemarie

   Verwijderen
 10. 't zal wel even duren voor het hier ooit in de bieb komt te liggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Via jou staat die blog van Rhonda in mijn leeslijst en had idd gelezen dat het boek uitkwam. Hoogbegaafd en huisvrouw mooier kan volgens mij niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik lees haar blog ook graag!!1 maar haar boek bestellen vind ik nog even wat te duur. Je hebt ook nog het boek van Teuni luijk hier in nederland over eenvoudig leven. Ik wacht wel tot ik het in nederland kan bestellen. Maar jij veel leesplezier gewenst

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Prachtig boek!
   Je mag jezelf best eens heerlijk verwennen!

   Verwijderen
  2. Teunie staat ook al op de plank, maar Rhonda is in deze toch wel mijn grootste inspiratiebron. Daar heb ik graag een extra centje voor over!

   Verwijderen
 13. Volgens mij ken ik haar blog niet. Leuk joh ... je houdt ons op de hoogte hè?

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!