First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

woensdag 18 januari 2012

Het voordeel

Haha! Dank jullie wel hoor  ;o)  Vind het eigenlijk stiekem wel een beetje stoer. Mijn eigen dot com! Maar waarom? Omdat ik nog stiekemer eigenlijk mijn eigen site wil maken. Een site die meer toegankelijk is dan deze en waar ik helemaal zelf de regie van in handen heb. Maar eerst maar eens genieten van alleen al de naam!  ;o)

Het strijken is er nog steeds niet van gekomen. Komt (eerlijk is eerlijk) door het bloggen. Ik kan het gewoon niet hebben dat ik al mijn bloggerlinks kwijt ben. Dat is dus zoeken!! Gelukkig hebben jullie al aardig gereageerd, dus kan ik een hoop weer terug zetten. Maar wel elke dag een beetje hoor, want op woensdagmiddag ben ik natuurlijk even helemaal van de kids. Met vandaag het bouwen van een zeer gedetailleerde flat van L.ego op het program. Jongens.. ;o)


Vanavond dan misschien toch maar even wat wegstrijken. En ook vanavond weer een paar pennen breien. Want wat heb ik de smaak te pakken! Momenteel staat er alweer een tweede sjaal op de pennen, dezelfde dikte, alleen een dunnere wol. Zo'n kleine aanpassing geeft direct een heel ander resultaat. Nu wordt de sjaal minder compact en wat soepeler dan de eerste.

Ik ga er dan ook nog steeds vanuit dat we die sjaals straks goed kunnen gebruiken. Voor mij dus even helemaal niet erg dat de winterse kou op zich laat wachten. Kan ik mooi nog voor allemaal een winterwarme 'kussentjes' sjaal breien  ;o)

15 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd wat jij allemaal voor stiekems van plan bent.
  Van mij had de kou nog veel langer mogen duren.
  Het is nu weer zo guur.

  groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben heel blij dat de winter op zich laat wachten, mag best een jaartje of wat wachten.....:):)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, ik vind het ook stoer hoor, een eigen domeinnaam! En dan nog zelf gaan ontwerpen, dat doe ik je niet na!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het leuk voor je, een eigen domein. Maar snappen doe ik het ook allemaal niet.
  Het is nu toch best koud hoor, een sjaal kun je dan goed gebruiken. Zo leuk om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk dat breien, vooral 's avonds vind ik het zalig lekker bij de warme kachel. Ik vond het vandaag toch nog wel water koud, Vooral op de scooter. De muts die ik net af had voor mijn jongste zoon kon toch nog goed dienst doen.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ben ik toch een ukkel...ik zie nu pas je foto op je blog.
  Je hebt een lieve uitstraling en je bent nog zo lekker jong.

  Lieve groetjes jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, die strijk, wie kent hem niet :P ik heb hem gistermiddag gedaan terwijl de boys heerlijk in bad aan het spelen waren :)
  En tuurlijk komen die sjaals nog van pas, brei maar lekker door hoor, krijg je energie van meis! Fijne avond. X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoop voor je dat je de sjaal nog kan gebruiken,zou het zelf ook wel fijn vinden.

  heb wel wat posten van je gemist zie ik, hmmm wat lekker een recept van een pizza.

  gr en een fijne avond
  Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hm, van mij mag die winter wel wachten tot november of zo... Hoewel, bijna een weekje vakantie en dan zou sneeuw toch ook wel leuk zijn!

  Ben benieuwd wat je allemaal van plan bent voor stiekems, kan je niet stiekem een klein beetje meer vertellen :-)

  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. En is de flat gebouwd? ;-)

  De kou vind ik niet erg, maar de regen van nu dat vind ik minder...
  Brei ze!
  En veel succes verder met je dot com ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Genoiet maar lekker van alles meis.......liefs van mij...xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Grootse plannen!
  We wachten af ( al heb ik qua werk wel even genoeg van al het wachten).

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk dat breien! Ik kan wel breien (verplicht geleerd op school vroeger....) maar sokken of zoiets gaat denk ik toch niet lukken. Ik heb liever vrieskou met zon dan dit grijze weer met alsmaar regen.

  Ik heb sinds gisteren een blog. Kom je eens kijken?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Met L.ego bouwen is niet voor jongens alleen, moeders krijgen daar een heel goed ruimtelijk inzicht van wat ze dan weer kunnen gebruiken voor hun hobby(s) ;-).

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!