First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

maandag 2 januari 2012

Alleen voor gebruik

Oh heerlijk.. wat fijn om weer terug te zijn! Zijn jullie ook allemaal weer van de partij? Gezellig!

Ik zag net tot mijn verbazing dat ik inmiddels mijn honderdste volger mag verwelkomen. Wat leuk! Tijd voor een presentje zou ik zeggen. Ik duik er van de week mijn kast eens voor in.

Hoe zijn jullie Kerst en Oud & Nieuw geweest? Net zo gezellig als die van ons? Want ohw.. wat een zenuwslopende uitnodiging aan vreemden ons deze Kerst heeft gebracht... Voor ons is het in ieder geval een Kerst geworden om niet meer te vergeten  ;o)

Dat ik de laatste week niet hier aanwezig was, heeft absoluut niet betekend dat ik niets gedaan heb. Op creatief gebied kan ik zeggen dat mijn kussentjeskrans inmiddels aan de muur hangt (al is het bij gebrek aan een krans een hart geworden),


en ook de sjaal waar ik laatst aan begonnen ben is klaar (ik zie nu dat ik door de commotie rond poes jullie niet eens verteld heb dat ik er aan begonnen was...) 16 december ben ik er aan begonnen. Nu maar hopen dat ik het dit jaar ook nog kan gaan dragen, want zoals het er nu uit ziet..


Goede voornemens.. eigenlijk heb ik er nooit een paar voor handen. Toch heb ik me vorige maand voorgenomen er dit jaar maar wel eens een voornemen tegenaan te gooien:

 • Creatief knutselen is oké, maar dan moeten het wel gebruiksartikelen zijn
Nou.. dan ben ik met mijn eerste project van dit jaar toch aardig op weg; de sjaal. Zéker een gebruiksartikel  ;o)  Alleen mijn net begonnen vingerhoedjesquilt valt dan weer niet in dit voornemen.. Maar hey.. daar was ik daar toch stiekem vorig jaar al mee van start gegaan?  ;o)

Hebben jullie nog mooie, ontroerende of juist heel strenge voornemens voor dit jaar? Misschien wil je ze (hier) noemen zodat we je er af en toe aan kunnen herinneren en waar nodig ondersteunen? Ben benieuwd!

21 opmerkingen:

 1. Jeetje jij ook al? wij zaten ook met zo'n zenuwslopende uitnodiging, en wij hebben het ook zo leuk gehad ;-))

  Liefs, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk geworden je ... hartjeskrans !
  Sorry t lukt me niet om kort te schrijven over goede voornemens ...
  Toch wel grappig dat ik dat nu dus bij jou ontdek ( heb al 2 keer mn verhaal gewist ...)
  Maar ik geniet erg van wat het quilten me tot nu toe allemaal brengt ... in heel ruime zin !

  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor, je bent druk geweest! Beste wensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hartjeskrans is leuk geworden! En goede voornemens heb ik niet echt. Ik las op het blog Thuis dat ze heel bewust wilde leven en daar kan ik me goed bij aansluiten. Bewust zijn van alles en iedereen om je heen en vooral genieten van iedere dag. En je mag me eraan herinneren hoor:) Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is die hartjes krans super leuk geworden. Erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. grappig al die kleine kussentjes op een hart.

  fijne dag
  gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hartjeskrans is erg leuk en over de sjaal moet je je maar geen zorgen maken, want de tijd van dragen komt nog wel hoor.
  goede voornemens...niet echt...
  Maar wil alles op alles zetten om beter te worden en de naam van mijn blogje eer aan te doen.
  Ik wens jullie een prachtig mooi jaar toe.

  Lieve groetjes
  jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waarom persé nuttig? Dat heb ik ook zo lang gehad, maar je mag toch ook wel iets zomaar maken... je hart bijvoorbeeld is toch mooi, decoratief voor in je huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De beste wensen voor jou en gezin Monique.
  Heel mooi die hartjes krans.
  En ook de sjaal en als je de vingerhoed quilt groot genoeg maakt dan heb je een deken om er lekker onder te kruipen en dan is het wel een gebruik voorwerp ;0) doe ik ook altijd.
  Voornemens heb ik nooit voor het nieuw jaar.

  Quilt groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige krans! En natuurlijk de allerbeste wensen voor jullie! Mijn goede voornemen? Eigenlijk geen, ik wil wel, net als vorig jaar, vertrouwen hebben in dat het goed komt en dat het goed is, zoals het is. Klinkt vaag maar voor mij werkt het heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dank voor je bezoekje aan mijn blog en wat een leuke hartjeskrans heb je gemaakt zeg, en die sjaal lijkt me zaliggg nu de kou nog inderdaad , volgende week heb ik hier en daar gehoord.
  ;-)
  Mooi een vingerhoed quilt ben benieuwd !!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hoi moniqeu

  zag je berichtje op mijn blog ,
  leuke blog en grappige je blog tekst hi.
  verder zie ik en dot van en poes,en veel leuks ,ps dank voor je berichtje .
  gr sieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hé ook leuk zo in een hart.
  Mooie sjaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Monique,
  Mijn eerste en voornaamste voornemen is om te genieten van alle kleine dingen. En ze niet ´for granted´ te nemen...
  Ik vind je kussentjes hart erg mooi, en je sjaal... prachtig. Ik ben zelf ook met een grijze sjaal bezit. Eindelijk eentje voor mezelf, na 12 stuks voor iedereen ongeveer in de familie...
  Dus laten we met z´n allen vooral blijven genieten, okee....?
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie krans, prachtige sjaal!
  En net als Anja vind ik de vingerhoedjes ook nuttig als je hem/haar maar groot genoeg maakt!
  Hier geen goeie voornemens voor 2012!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gezellig om weer een nieuw jaar met je mee te bloggen.
  De sjaal vind ik prachtig! Ik ben bezig met één voor oudste, maar daar schiet ik maar niet mee op. Misschien komt het omdat de noodzaak niet zo hoog is.... Toch maar doorbreien, wie weet is het opeens nog koud.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Vind je hart bijna leuker dan een krans dus dat is goed uitgepakt. Groet carina

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke krans!

  Ik heb niet echt goede voornemens, ik probeer elke dag te genieten...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Nou, mijn voornemen weet je......ik durf het niet meer hardop te zeggen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Nou, mijn voornemen weet je......ik durf het niet meer hardop te zeggen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh, wat een prachtige sjaal. Mijn voornemen? Meer doen met minder.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!