First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

vrijdag 25 november 2011

Vraag & Antwoord

Zo.. nog net zo voor het weekend, op de valreep, een berichtje van mijn kant. Wat hebben we hier een hectische week gehad! Maar gelukkig met allemaal leuke dingen en met hele gezellige mensen om ons heen. Dankbaarheid troef!

Het bericht van vandaag staat voor de verandering eens in het teken van vragen die ik de afgelopen tijd (meest van anonieme of no-reply bloggers) heb gekregen. Misschien hebben meer leesters wat aan de antwoorden? Ik zou de vragen graag voor deze keer via een blogbericht willen beantwoorden, maar misschien kunnen jullie volgende keer mét emailadres reageren? Komen ze:

V: Mag ik het recept van de koek van vorig weekend?
A: Ik zal het zeker plaatsen, maar nog even geduld. Eerst moet 'ie hier nog een keer gemaakt en geproefd worden  ;o)

V: Als ik een boterkoek maak, wordt hij altijd te droog, hoe kan ik dit voorkomen?
A: Geen idee, maar misschien kun je mijn oude vertrouwde recept eens proberen? Binnenkort ook op mijn blog!

V: Monique, doet je mail het niet of zo? Vind het helemaal niets voor jou om niet te reageren......
A: Die doet het nog lieverd! Dank je wel voor je vraag. Ben alleen even zó klein in mijn blog- en reageertijd...  :o( 


V: Mmm..boterkoek..hoe laat drink je koffie?
A: Nooit! Ik ben een heuse theeleut  ;o)

V: Ik lees je al heel lang ik denk zo'n 4 à 5 jaar. Kan dat?
A: Dat klopt. Wat lief dat je (nog steeds) met me mee leest!

AAARRRGGGHHHHH!!!!!!

Vrijdagavond 25 november 2011 om 20:19 uur komt Wham! met Last Christmas op Sky voorbij!!!!! (ik kan wel janken...)

V: Grappig om het boek van Johan ter Beek op jouw blog ook weer tegen te komen. Ik twijfel al heeeeeeel lang of ik het aan moet schaffen. Wat zeg jij?
A: Wegens drukte en vermoeidheid ben ik halverwege het boek blijven hangen en ligt het stil te liggen op mijn nachtkastje. Datgene wát ik heb gelezen zet me goed aan het denken. Tóch net weer even anders dan ik al deed..

V: Is dat blauwe een soort afwasbare stift??
A: Het blauwe op mijn handwerkjes is inderdaad uitwasbare blauwe inkt. Eerst deed ik dit werk met een normaal grijs potlood, maar na een heitje voor een karweitje heb ik mezelf een dergelijke stift cadeau gedaan.


En nu ga ik als de pieten mijn pc uitzetten, het is half negen geweest, The Voice is inmiddels al van start en mijn cowl moet vandaag worden afgemaakt.

Lieve dames, heel fijn weekend en tot volgende week!

(en mocht ik nog vragen vergeten zijn: stel ze gerust!)

10 opmerkingen:

 1. Eh ja, mag ik je een heel fijn weekend wensen? ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben jij al lang aan het bloggen !
  Wens je ook een fijn weekend.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Monique,
  Jeetje, al 4 of 5 jaar? Bestaat bloggen dan al zo lang? Ik ken het pas sinds juni van dit jaar, maandje voor ik er zelf mee begon..
  Zo zie je maar, ik loop altijd al enorm achter. Zo ook met al mijn plannen. En ook achter mijn eigen smaak. Door het bloggen kom ik er achter dat ik het veel gezelliger kan en wil maken in ons huis. En gelukkig vindt Ben het ook allemaal heel leuk...
  Ik wacht op je recepten, ga je koek dan zeker ook een keer maken hoor...
  Ik wens je een heel fijn weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zo dit blogje. Een heel fijn weekend toegewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geen vragen....heel fijn weekend....liefs van mij...xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey, ik lees net tussen je vragen dat je afwasbare stift gebruikt ivp lijntjes op je borduurwerk.

  Waar kan je deze kopen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volgens mij lees ik dan al weer een jaar of drie je blogjes.
  En ik krijg er nog steeds geen genoeg van...

  Fijn weekend,
  Lieve groetjes jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoi, bedankt voor je antwoord ik ben niet zo handig met de computer heb géén blog en wist niet dat je mijn mail adres niet kan zien als je wil wil ik het wel hier neer zetten als je dat wenst , ik ben altijd bang iets fout te doen zo werk ik ook niet onder mijn eigen naam maar onder naam van mijn lieveingskip .... ja lach maar ! hihihi mijn echte naam lijkt er wel op !lieve groet vanwege Jezebelle uit vlaanderen tok tok..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt voor je antwoord(en)
  Hoe laat drink je thee dan? ;-)
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!