First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

dinsdag 29 november 2011

Poes is er al blij mee

Nu ik nog..


Er zitten inmiddels vier biezen om mijn werk (en eigenlijk best netjes, al zeg ik het zelf), maar ik ben er nog niet klaar mee. In gedachten zag ik mijn werk aan een hanger met knijpertjes, maar ik geloof toch dat ik er twee lussen aan ga zetten.

Nog even geduld dus  ;o)

6 opmerkingen:

 1. Ohh, Monique, ik zie het al wat het is je werk, het is het werk wat hier opgetekent en wel ligt, met koudwatervrees om er aan te beginnen sinds ik jou werkelijk sublieme steekjes heb gezien......dat doe je zo keurig en netjes! Zien we elkaar op de quilthoeve dag?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Monique,
  Dus van poes is het wel goed zo... Nou, dat gaat zomaar niet, het moet van Monique ook goed zijn...
  Succes met de rest van dit prachtige borduurwerk. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat...
  Ik wens je een heel fijne dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou poezen hebben over het algemeen een goede smaak (haha).
  Ben benieuwd naar het eindresultaat.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De poes heeft maar een mooi plekje uitgekozen hihi.
  Fijn dat het werkje al opschiet Monique.
  Fijne avond.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha een borduur-liefhebbende-poes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!