First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

woensdag 23 november 2011

Het idee was leuk..

.. en mijn bedoelingen ook goed. Maar ergens is er toch iets mis gegaan. Jammer..

Het begon vorige week. Ik kreeg een verzoek: of iemand even achter mijn naaimachine mocht voor een Sint-surprise. Geen probleem natuurlijk. Maar tijdens het babbelen bij een kop thee kwamen we al brainstormend op een veel leuker idee. Waarom doen we dit eigenlijk niet gewoon op woensdagmorgen, als we veel meer tijd hebben?


Zo gezegd, zo gedaan, de afspraak stond. Op het schoolplein nodigde ik nog eens drie dames uit, met z'n vijven moest het een gezellige handwerkmorgen worden. Maar je raad het vast wel.. tot vanmorgen natuurlijk.. De één kon niet, de ander weet het nog niet zeker, de derde is wat ziek en de vierde..

Gelukkig laat ik me hierdoor niet uit het veld slaan en ga ik - net als iedere andere woensdagmorgen - gewoon lekker zelf verder met mijn handwerkjes. De bies zit al half rond mijn quiltwerk gespeld, dus hier kan ik mee aan de slag. Ook mijn kerstboompje is klaar, dus hiervoor kan ik weer aan de hexagonnetjes beginnen. Mijn cowl moet nog afgebreid, de vingerhoedjes liggen inmiddels netjes op rij te wachten en oh.. een nog-even-snel-in-het-weekend-opgezet werkje, die kan ook wel worden afgemaakt.. ;o)


Vervelen doe ik me niet, maar gezelliger had ik het natuurlijk wel gevonden. Wel ach.. kan ik me vast voorbereiden op mijn Ha-Ra demonstratie voor morgen. Dat zal vast eenzelfde afvalrace gaan worden. Iemand interesse?  ;o)

11 opmerkingen:

 1. He wat jammer dat de dames het één voor één af laten weten. Misschien moet je er maar blij van zijn. Als ze wel komen met de intentie om toch niets te gaan handwerken, kun jij ook niet lekker aan de slag. Dan baal je aan het eind van de woensdagmorgen van alle dingen die je graag had willen doen, maar niet hebt kunnen doen.

  Ik houd je virtueel wel gezelschap! Das ook wel leuk, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zou anders wel gezellig geweest zijn als ze gekomen waren. Ikzelf echter produceer op zo'n morgen niet echt. Dan is 't meer babbelen en kan ik mijn hoofd er niet goed bijhouden.
  Ik weet 't, ik ben geen multitasker ;(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zou inderdaad fijn geweest om in gezelschap wat te doen. Misschien volgende keer beter ??
  Ik hou je ook alvast virtueel gezelschap ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Héél herkenbaar verhaal Monique.....mensen beloven altijd van alles en als het puntje bij het paaltje komt hebben ze wat, of zijn ze "ziek", praat me er niet van.......
  Maar goed, je hebt je niet verveeld, dat is wel duidelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel vervelend Monique... maar ik hou je op de valreep ook nog even gezelschap....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer, een gemiste kans. Met elkaar is zo inspirerend.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat vervelend voor je, maar zoals Ieke zegt, misschien maar beter zo.... Ik zou je graag gezelschap houden, maar dan klets ik wel en dan kan jij lekker handwerken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is jammer, maar laat je niet uit het veld slaan Ook in je eentje kun je een voldaan gevoel hebben als je iets af hebt. Geniet maar lekker van het handwerken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. He, echt balen, maar je hebt er voor jezelf een fijne ochtend van gemaakt, volgende keer beter?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat is natuurlijk echt jammer. Maar misschien komt er toch een andere keer iets van??
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leukleukleuk, met elkaar handwerken - maar het is dan wel verleidelijk om veel te gaan zitten kletsen en je laten afleiden. Jammer dat er niet zoveel animo was. Maar je bent toch nog lekker aan de gang geweest. Ik vind het wel eens jammer dat ik ver bij mijn vriendinnen vandaan woon - of dat we allemaal op andere dagen werken. Gezamenlijk iets doen is haast niet te plannen in mijn geval...
  Succes!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!