First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

zondag 16 oktober 2011

Zondag ~ Rustdag

6 opmerkingen:

 1. Goeiemorgen,
  Zondag rustdag, heerlijk idee, maar ik moet vandaag wel gewoon werken. Dan ben ik maandag, dinsdag en woensdag weer vrij. De rustdagen lopen dus een beetje door elkaar bij mij, dat krijg je met een rooster in de zorg...
  Maar evengoed geniet ik vandaag weer van het prachtige weer, want ik hoef pas om 15.00 uur te beginnen. En morgen ga ik lekker met mijn dochter een mooie wandeling in de natuur maken, daar komt vast ook weer een blogpost van...
  Fijne dag wens ik je vandaag, geniet ervan...
  Lieve groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij gaan zo lekker met de oldtimer rijden...liefs xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier is ook de zondag de rustdag.
  Dan wordt er niet gewassen, gepoetst etc.
  Op zondag gaan we naar de kerk en genieten van elkaars gezelschap!
  Jullie ook een fijne zondag!
  Groetjes,
  Lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook erg blij met de zondag. Tijd voor bezinning, en ja, anders zouden we maar doorgaan met werken denk ik!
  Wat een prachtfoto!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goeieavond, ik kom je volgen...
  Als ik wat tijd heb kom ik straks
  wat bijlezen...
  Wat een mooie foto!
  heel veel liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!