First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

vrijdag 21 oktober 2011

Weet je wat lekker werkt?

Vanavond 'The Voice of Holland' en morgen 'Ik hou van Holland'. Twee heerlijke programma's waar je eigenlijk helemaal niet naar hoeft te kijken, maar waar je prima alleen maar naar kunt luisteren. En dat komt mij in dit geval erg goed van pas  ;o)


Fijn weekend allemaal!

15 opmerkingen:

 1. Ik heb de breipennen ook al klaarliggen om vaatdoekjes te breien, lekker simpel om bij de tv te doen,genieten dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel goed plan... sinds ik het haken ontdekt heb doe ik dat ook veel bij vooral deze programma's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een relaxed idee ;)

  Fijn, zonnig weekend...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind beide programma's top! Veel kijk ... Euh... Luisterplezier ;-)
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ben ook maar een deken begonnen! Leuk hoor om te doen, maar het heb zo gauw last van mijn armen. Heb jij dat niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een goed idee... Ik brei meestal tussendoor als ik even een bakkie koffie drink, en aangezien ik een gezonde koffie-verslaving heb, heb ik veel van die momentjes... Maaruh... wat gaat het worden?
  Ik wens je een heel fijn weekend,
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. The Voice was weer erg goed. Wat een zangtalent. Wat gaat je breiwerk worden? Ik ben een shawl aan het breien waar ik wel mijn hoofd bij moet houden. Lastig garen. Maar meestal is het idd heerlijk om tijdens het tv kijken iets te doen te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het zijn niet echt mijn favoriete programma s. Ik heb gisteren wel gebreid maar ook gardeners world gekeken. Dat is mijn favoriete programma

  BeantwoordenVerwijderen
 9. :)
  Ja breien en luisteren gaat prima samen.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat word dit ook een moebiussjaal?...Praten breien en kijken gaat goed hoor tenminste bij recht toe recht aan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hahaha ik luister zo ook altijd tv. zo even strijken en koffietijd van gisteren luisteren intussen. en straks breien onder koffietijd van vandaag. je bent alweer wta moois aan t maken zie ik.ik moet nog een beetje bijlezen bij je, maar dat komt wel

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel herkenbaar. Een detective werkt ook heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!