First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

vrijdag 14 oktober 2011

Vrijdag ~ Schoonmaakdag

Iedere dag een beetje, maar op vrijdag één van de grote klussen aanpakken, zorgt er voor dat je ook dit goed onder controle kunt houden. Voorbeelden van een grotere klus kan bijvoorbeeld zijn: de vloer in de was zetten, ramen zemen, de buitenboel aan kant, de tuin winterklaar maken enz..


Nog twee dagen te gaan en dan zit mijn wekelijkse huishoudschema er op. Dan komen op mijn blog ook de overige dingen ook weer aan bod, want ik wel weer wat stof tot nadenken hoor  ;o)

Zie ik jullie het weekend nog?

12 opmerkingen:

 1. Op vrijdag de doe ik zelf geen grote klussen. Mijn schema is dan bijna klaar. Leuk foto, ik zou bijna zin in schrobben krijgen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo, ik hoop dat ik jou blog mag volgen. Ik ga het hele huis stofzuigen dat is ook best een redelijke klus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij pakken de grote klussen aan op zondag. Een beetje een rare dag, maar dat is op de een of andere manier zo gegroeid. Wel doen we dat 's ochtends, en de middag is om te luieren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vandaag bij jenneke geen poetserijen, maar feest.
  En neem daar gerust een glaasje op vanavond...

  Lieve roetjes jenneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oei, wat een ijver! Hier ligt het stof nog op de kast... Morgen maar de stofdoek er doorheen zwieren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Omdat ik elke dag werk, onder schooltijd, hoe luxe ;-)zijn de grote klussen bij ons voor de zaterdag of voor op een vrije middag/dag.

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geniet van een heerlijk weekend....liefs van mij...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik geniet van jouw weekoverzicht. Nogmaals heel inspirerend.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow wat een ijver... moet zeggen dat dat niet bij mij past, zo´n strak schema... ben meer van hoe het komt zo gaat het. Ik hou zeker van een schoon en oprgeruimd huis, maar er zijn soms belangrijkere dingen... Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zou willen dat ik zo'n strak schema kon volgen en mijn huis er tiptop uit zou zien. Maar helaas, met 3 dagen werken in de week buitenshuis, en dingen die er dan op je pad komen als ik vrij ben, lukt dat niet altijd. Respect dus voor jouw kant.
  Op zaterdag wordt er meestal ook wel wat gedaan, maar dat vind ik niet zo erg. Dan zijn we allemaal thuis en kunnen we op ons gemak wat dingen doen waar ik door de week niet aan toe kom.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kom je even een weekendgroet brengen Monique.
  Hier is het vrijdags ook altijd een drukke dag. Ik haal op de fiets alle weekendboodschappen in huis en kook ook altijd een grote pan soep. Nog even alles goed doorwerken zodat we van het weekend echt kunnen genieten.
  Ik wens je een fijn weekend.
  lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!