First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

woensdag 5 oktober 2011

Klaagmail

Hé bah.. wat een narigheid zeg.. Mijn hele avond kwijt met het opsnorren van mijn niet-kunnen-reageren-probleem. Maar het is me gelukt! Ik kan (als het goed is tenminste) bij iedereen weer op een normale manier reageren. Niet dat ik dit nu massaal ga doen hoor  ;o)  Ik wil er eerst nog even snel een berichtje uit hebben..

2 opmerkingen:

 1. Bij mij lag het aan een vinkje dat stond bij "aangemeld blijven" op het inlogscherm van Blogger.
  Mirjam van http://www.blogger.com/profile/11174770324521324806 wees mij hier op.
  Nu kan ik weer lekker reageren.

  Groetjes Lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja, heel herkenbaar. Soms kan een probleem je helemaal in beslag nemen. Blij dat het is opgelost.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!