First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

vrijdag 17 juni 2011

Volgers of leden?

Blogger heeft weer eens een probleem. Zoals ik al eerder vertelde kan ik de gadget 'volgers' niet op mijn site krijgen. Dit probleem schijnt bij Blogger al meer dan een maand te lopen, met tot op heden nog geen resultaat.

Nu kwam ik net wel tegen dat je ook 'lid' kunt worden van een site. Nu weet ik niet of je dan ook steeds een bericht krijgt als er een nieuw bericht wordt geplaatst, maar het is het proberen waard. Toch? Volger of lid, what's the difference?

Spijtig vind ik wel dat ik mijn eerder 160 (!) volgers nu niet meer in beeld heb. Maar zodra het weer werkt zet ik het terug hoor! Vind het veel te leuk om te weten dat er mee gelezen wordt  ;o)

7 opmerkingen:

 1. Hoi ik kwam hier kijken waar je zat! Blogger is behoorlijk aan het klungelen op het moment.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heeel vervelend en niet alleen je ziet je volgers niet maar je kan ook geen nieuwe volgers bijzetten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Monique, ik ben geen 'volger', maar doordat ik in Google Reader een abonnement heb op je blog, volg ik je toch! Volgens mij lezen meer mensen zo mee met blogs, zonder zich bekend te maken op een blog.
  Een fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Omdat je op een ander blog verder ging, had ik je geschrapt uit mijn lijst te volgen blogs. Ik kan je er inderdaad niet meer tussen krijgen... Gelukkig lees ik mijn blogjes via Bloglines en daar kon ik de feed gewoon weer tussenvoegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik krijg je ook niet toegevoegd aan mijn dashboard via toevoegen en dan de link van je blog plakken. Met andere blogs lukt het me wel, heel vreemd. Ik krijg een code, deze kun je doorgeven aan Blogger, dat heb ik maar gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh maar ik blijf je ook volgen hoor ook al zeg ik niet altijd wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan geen reactie neerzetten bij jou, behalve anoniem. Ik heb dat bij meerdere en dat is heel vervelend.

  Aritha

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!