First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

donderdag 16 juni 2011

Geen keus

Bloed kruipt waar het niet gaan kan, zeggen ze wel eens. Nou.. hier kruipt mijn bloed terug naar deze plek op het wereld wijde web. Mijn oude vertrouwde stekje. Op de één of andere manier kon ik het maar niet loslaten en bleef het me achtervolgen. Dan maar terug hé?  ;o)  Er is alleen wel één 'maar': Blogger geeft me een volg-probleem. Nu schijnen er volgens het forum meer mensen last van te hebben, dus ik hoop dat het snel opgelost wordt. Dan kun je tenminste helemaal up-to-date blijven  ;o)

Maar waarom is het dan ook zo rustig op mijn blog? Waarom niet zo veel te schrijven, te vertellen of te laten zien? Gebeurt er dan helemaal niets? Ben ik dan zó druk?

Ja en nee. De tuin gaat zijn gangetje wel nu het de laatste dagen van zelf wat regenwater over zich heen kreeg. En ook hier in huis gaat alles zijn gangetje. Zusje groeit als kool, broer is hieper in verband met de laatste schooldagen voor de grote vakantie begint (over precies veertien dagen alweer) en ik ben gezellig druk. En niet gezellig, maar dat zijn de huisvrouw-bezigheden. De gezellige drukte is onder andere een volle dag met Jantine geweest. Zij is van de week langs geweest en heeft me niet alleen overstelpt met enorm veel cadeautjes (want dat zijn ze voor ons), maar ook met heel veel creatieve inspiratie en ideeën.

Zoonlief had de eerste puzzel al snel in elkaar!

Tel daarbij op dat zij van Coby een volle doos jongenskleding mee had gekregen en je begrijpt dat wij weer helemaal in onze nopjes zijn. Gelukkig hebben we nu ook een 'opvolger' voor de jongenskleding kunnen vinden, dus alles komt uiteindelijk prima terecht.

Een heuse aanwinst voor de kledingkast. Dank je wel Coby!!

Dan hoop ik daarbij komend weekend een bezoek aan Jeannet te brengen en volgende week staat er een afspraak met Herma op het program. Gezellige drukte toch?  ;o)

Vele onverwachte extra's van Coby waar ik hé-le-maal stil van word... 

Tussen de drukte door probeer ik op de bank even tot rust te komen en pak er een handwerkje bij. Welke weet ik nog niet, want het zijn er op het moment zó veel! En dan ook nog eens al die tijdschriften die ik cadeau heb gekregen...

En tot slot van Jantine ook nog een prachtige Vignette cadeau...

Eerst maar eens wat UFOtjes omtoveren naar AFFOtjes. Het is er vandaag in ieder geval wel goed weer voor!  ;o)

6 opmerkingen:

 1. Hoi Monique,
  Ik had je inderdaad al gemist !
  Enne...... de sticheries........ja maakt me weer helemaal lekker.......!(doe je nog kopietjes in de verkoop ;-)))))))
  Lieve groet, Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het hartstikke luek dat je komt Moniek, gezellig! je krijgt in elk geval een heerlijk recept van mijn noorse koek!

  groetjes en tot zaterdag! Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh....zit je hier hihi.
  Ga je weer verder met deze blog?
  Wat ben je heerlijk druk en wat fijn dat je kleine meisje groeit als kool.
  Je bent ook heerlijk verwend, wat fijn zo'n stapel kleding voor zoonlief en al die spellen.
  Geniet ervan.
  Fijne avond en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé! Terug gevonden ;-)

  Wat ben je lekker verwend zeg: spelletjes, kleren én een stapel tijdschriften! Geniet ervan!

  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vroeg me al af of je nog steeds aan het bijkomen was van dinsdag ;-)... Wat doe je nou weer hier?
  Heeft Thomas de puzzels al gemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik dacht ook even dat je weg was...
  Maar waarom toch elke keer switchen, zo blijven wij ook bezig :-(

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!