First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

vrijdag 13 mei 2011

Misser

(Na de onderbreking van Blogger gisteren, ben ik mijn laatste post 'spitsuur' en de daarbij behorende reactie(s) kwijt geraakt. Ik hoop dat de post nog boven water komt, anders probeer ik maandag de post nog een keer op te schrijven)

3 opmerkingen:

 1. Ik heb hem wel gelezen hoor, maar kon inderdaad geen reactie plaatsen.
  Ik wil graag ook nog een keer naar Naaldwijk gaan en door jou stukje ben ik nog enthousiaster geworden.
  Dus nu ga ik zeker nog een keer kijken. Ben benieuwd wat je gaat maken van wat je gekocht hebt.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb je vorige blogje nog staan in Google reader:
  Spitsuur
  door Mama's Simple Life
  Vandaag ben ik door Jantine officieel welkom geheten in "het rijk der moeders met meer dan één kind". Kijk je een dagje met me mee?

  06.30 de wekker gaat Ons prinsesje wil na een heerlijk rustige nacht wel wat te drinken. Na de voeding laat ik de wasmachine draaien, kleden we ons allemaal aan en gaan aan tafel voor het ontbijt.

  09.00 De oudste zit op school, de jongste ligt weer lekker te slapen. Ik hang eerst de was buiten te drogen en maak daarna snel het huis nog even aan kant. Er moet water gekookt voor de voedingen van vandaag en de verzorgingstas wordt ingepakt. Flessen, voeding, water, de warmer, luiers, doekjes, schone kleding... check, check, dubbel check. Nog even een belletje naar mijn back-up voor vandaag en ik ben klaar voor vertrek. Bijna dan..

  10.00 Fles nummer twee alweer, wat gaat de tijd snel! Na een half uur pak ik mijn spullen en ga op pad. Eerst nog even langs de bloemenhandel een kleinigheidje halen en dan toch eindelijk richting Naaldwijk. Vandaag ga ik Wendy spontaan verrassen met een bezoekje in haar eigen quiltwinkel: De Quilthoeve.

  11.00 Het is me gelukt! Sinds lange tijd rijd ik weer eens een behoorlijk stuk over de rijksweg. Hoewel ik dit traject tot een jaar of acht terug dagelijks reed als woon-werkverkeer, was dit toch wel weer even wat anders dan de kleine dorpse ritjes. Maar ik ben er en heb zin in onze eerste echte 'live'-ontmoeting.  Wat een spontaan onthaal! Niet alleen Wendy was (uiteraard) aanwezig, ik mocht nu ook Ingrid en Coby in levende lijve ontmoeten. Leuk! En misschien wel net zo leuk: het snuffelen door De Quilthoeve. Alsof je in een enorme snoepwinkel staat! Ik had werkelijk ogen te kort. Prachtige stoffen, patronen, lintjes, knopen, tijdschriften... *zucht*  13.00 Bijna tijd om naar huis te gaan; de fles moet weer gegeven, de oudste uit school gehaald en de zwemtas in orde gemaakt. Nog net voor mijn vertrek komt Jantine binnen en hebben we een flits-ontmoeting. Gelukkig staat er een datum in de agenda gepland om samen gezellig en uitgebreid over van alles en nog te kunnen kletsen. Heerlijk!  Onderweg naar huis bedenk ik me dat ik het naar mijn zin heb gehad en dat ik het jammer vind dat De Quilthoeve voor mij wat verder weg is. Natuurlijk ga ik er naar terug, maar het is 'voor even' wel een hele onderneming. Ook de opmerkingen, verhalen en lachmomenten laat ik nog eens aan me voorbij komen: ik schijn veel kleiner te zijn dan werd gedacht, net als mijn neus trouwens ;o) En als de verkoopster (Wendy) bij het afrekenen dan ook nog eens vraagt of 'dat alles' voor mij is... ;o) Ja.. ik ben blij dat ik ben geweest.  14.00 Ik ben weer veilig thuis en kan de fles gaan geven

  15.30 Thuis van school, snel een hapje en een drankje en óp naar het zwembad

  18.00 Thuis voor de fles Nog niet thuis vanaf het zwembad

  18.15 Eten klaar maken Thuis voor de fles

  18.30 Oudste naar bed Eten klaar maken

  19.00 Jongste naar bed Oudste naar bed

  19.15 Jongste naar bed

  19.30 Een kopje thee De was binnen halen

  19.45 Een kopje thee Mijn kindjes water geven. De pompoen lijkt het vandaag hard nodig te hebben.  19.50 Een kopje thee Zwemkleding uitspoelen

  20.00 Een kopje thee. Eindelijk! Mijn dag zit er op. Nog even een babbel met mijn blogvriendinnen (zeker nu ik weet dat er naar mijn verslag van vandaag wordt uitgekeken) en dan met de voetjes op de bank.  Ondanks de enorme drukte en het geregel heb ik vandaag een fijne dag gehad. Een dag waar ik zeker met veel plezier op terug zal blijven kijken. Dank jullie wel dames!
  xxx Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Balen hé. Ik was ook een hoop berichten kwijt, maar had het in eerste instantie niet in de gaten. Dacht dat het aan mijn geheugen lag totdat ik het bij andere las.

  Fijn weekend!
  Gerreke

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!