First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

maandag 23 mei 2011

De schaar er in

Brrr... superspannend vind ik het. Elke keer weer als ik zo'n prachtig stofje, helemaal naar mijn hart heb gekocht. Bang om het te verknippen of versnijden. Griezelig gewoon!


Maar ik moet het toch maar gaan doen. Heb de lapjes natuurlijk niet gekocht om in de kast te laten liggen. Wat zal ik er van gaan maken? De kleuren zouden prima bij mijn kleine prinsesje passen, maar eigenlijk is het te weinig stof om er een beetje zinnig quiltje van te maken. Een paar lapjes erbij? Zal Wendy vast niet erg vinden  ;o)


Maar nee.. na een bezoek aan een lifestyle beurs afgelopen week, heeft het me vandaag flink te pakken en weet ik bijna zeker wat ik met een gedeelte van de lapjes ga doen. Nog even kijken of ik het écht wel aan durf en... yep... de schaar er in (of het mes erover).


Wat zal het toch gaan worden?  ;o)
xxx Monique

P.S. Herinneren jullie deze nog? Van de week kreeg ik van de juf te horen dat ze het cadeau een mooie plek aan de muur heeft gegeven. Kijk.. dat vind ik nou weer eens heel erg leuk om te horen. Een eigen gemaakt cadeau kan dus écht gewaardeerd worden...  ;o)

6 opmerkingen:

 1. Ja, juffen zijn echt blij met een eigen gemaakt cadeau hoor, zegt deze juf:))heerlijk om dat te horen als je zoiets moois gegeven hebt.
  Ik vind je stofje heel mooi ben zo benieuwd wat het nu gaat worden!!!!

  groetjes,Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige stoffen en heerlijk om weer heerlijk te mogen knippen of snijden... Heerlijk vind ik dat altijd....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schattige stofjes.
  We zien natuurlijk vast wel wat het gaat worden.
  Succes ermee.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige stofjes. Ben heel benieuwd wat je ervan gaat maken,
  Groetjes Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie stofjes. Je maakt ons wel erg nieuwsgierig.
  groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja wat ga je maken???? spannend!
  ja zelfgemaakte cadeaus zijn toch echt leuker van de ouders en kids..dat is leuker dan t lief bedoelde zoveelste doosje Merci... die ook wel opkomt.(.zei de exjuf)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!