First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

woensdag 11 mei 2011

Sure I can!

And if I can do it? You can do it too!  ;o)


Ooohh.. ik kan het niet vaak genoeg zeggen: wat een leuk werkje was dit toch! En helemaal niet moeilijk. Dat is het mooiste nog. Ik kan het je zeker aanraden als je een stap wilt gaan zetten in de wereld van het quilten.


Niet dat ik dit mapje direct helemaal op en top in elkaar wist te zetten hoor. Want allereerst stonden er 'ineens' potloodstrepen op plekken waar die helemaal niet hoorden, bleken de perfect uitgemeten strookjes stof bij mij tóch niet helemaal naadloos op elkaar aan te sluiten en zat aan het eind de lus ook nog eens aan de verkeerde kant ingenaaid. Maar ach.. aldoende heb ik er wéér wat bij geleerd!


Uiteindelijk ben ik zeer trots op het resultaat en kan ik in ieder geval zeggen dat ik het zélf heb gemaakt!  ;o)


xxx Monique

15 opmerkingen:

 1. Ooooh! Dat ziet er leuk uit! Lijkt me ook leuk om te doen! En het is nog praktisch ook. Dus wie weet...

  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooi persoonlijk mapje is het geworden. Dit blijf je altijd gebruiken met de herinnering dat de tijd waarin je het maakte je kleine meisje is geboren....en wat een leuk verhaal over de bruids/doopjurk. Mooi voorbeeld van zelfvoorzienend en hergebruik ! Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dát leuk gedaan! ´t Doet me een beetje denken aan het etui waar mijn ( kappers ) scharen en kammen inzitten, alleen die is oud en lelijk. Zo kom je nog eens op ideën!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Petje af!
  Je moet jezelf nooit onderschatten, dan kom je er wel in deze (handwerk) wereld!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou je mag jezelf een schouderklopje geven. Het ziet er super mooi uit!!

  Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk !! dekels handig ook...ik loop altijd te zoeken naar een naald en draad......liefs fijne avond van mij...xxx.....knuf voor de kleine..x..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is ontzettend leuk geworden!
  Ik heb met mijn eigen mapje ook goed moeten nadenken over het lusje, de eerste keer dat ik het maakte (gelukkig eerst gespeld) zat mijn lusje IN het mapje en staken de uiteinden ervan er mooi uit! LOL :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een handig en prachtig mapje!
  In 1 hand alles meenemen wordt zo een stuk eenvoudiger.
  Wat een leuke blog heb je, 'k ga ook met je meelezen.

  Groetjes, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat mooi zeg is dat geworden, niet zo moeilijk zeg je dan. Ik vind het anders heel knap.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. dat ziet er echt supermooi uit.lijkt me ook leuk om te maken maar heb al teveel in de planning

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het heel knap dat je het doet, maar het is echt mijn ding niet. Het is overigens wel heel mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. geweldig mooi en knap gedaan hoor, geniet ervan , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Monique,

  Dat ziet er idd erg leuk uit, zo fris ook!!
  Mooi gedaan!

  Fijn dat de boontjes al gearriveerd zijn. Het is nu echt de tijd om ze te planten ja.

  Ik hoop echt dat het gaat lukken! Vast wel!!

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Volgens mij zie ik jou nog wel eens een eigen webwinkeltje beginnen met het verkopen van je zelf gemaakte spulletjes!
  Mooi hoor!
  fijne dag.
  lieve groet van Vlinder

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!