First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

maandag 4 april 2011

Ontsnapt

Nu hoop ik toch maar van harte dat jullie (en dan met name Kopka, Bespaarmama en Carola) niet het hele weekend op het recept van de bananencake hebben zitten wachten... We waren namelijk een beetje (heel erg) druk, waardoor ik vandaag pas weer op de site ben...  :o(

Maar voor als jullie het nog wil proberen: bovenaan mijn website staan een aantal tabs, waaronder ook de tab 'Cooking'. Klik hier op en je komt er - samen met nog een paar van mijn favoriete recepten - het cakerecept tegen. Maar jullie hadden in het bananenbericht ook op het (roze) woord bananencake kunnen klikken hoor. Ik had het recept al keurig netjes voor jullie gelinkt...  ;o)

(bron: voor mij onbekend)

Maar zoals ik al even noemde: we zijn erg druk geweest. Nu - alweer drie en een halve week na de geboorte van ons popje - krijgen we nog steeds dagelijks kraamvisite en staat de agenda hier ook de komende anderhalve week nog mee vol. Tel daarbij op het zoeken naar een nieuw ritme, een aantal (familie)verjaardagen, een feest, trouwerij, voorbereidingen voor de doop en natuurlijk een schoolgaande kleuter met zijn schoolactiviteiten, dan snappen jullie vast wel dat 's avonds rond een uur of half negen bij ons letterlijk en figuurlijk de lichtjes uit gaan. Echt veel puf voor een internetsessie is er dan niet meer, al baal ik daar wel enorm van, want ik zou jullie graag weer een bezoekje willen brengen. En wat zou ik als vanouds weer het één en ander met jullie willen delen!

Bijvoorbeeld over de spanning die ik had bij het geven van een allereerste zelfgemaakt verjaardagscadeau. Of over mijn ongekende opruimmanie waarover ik ineens blijk te beschikken, het met een tweede telg toch kunnen rondkomen van ons weekbudget, trakteren, zoons allereerste kinderfeestje, het naaien van een eerste droomjurk voor ons prinsesje, breien, borduren, quilten... Maar ik moet eerlijk zijn (tegen jullie en mijzelf): het zal toch nog even moeten wachten.


Dus sluit ik zo de computer weer en ontsnap - net als gisteren - even aan de drukte van de dag. Voor een op handen zijnde bruiloft ben ik begonnen met een mooi handwerk wat ik het bruidspaar graag op de voor hen zo bijzondere dag wil geven.

Ben ik dus even niet bereikbaar, niet zo alert met reageren of breng ik je überhaupt geen bezoek? Ik probeer het in de toekomst allemaal weer goed te maken. Promiss!

xxx Monique

14 opmerkingen:

 1. Nou Monique jezelf vooral niet voorbij lopen hoor! Geniet vooral van deze tijd! Niets loopt wel, ook rommel niet helaas!

  Je bent wel met een mooi stukje handwerk bezig! Ook leuk voor de ontspanning ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als heeeel druk!
  Vergeet niet te genieten van je kleine meisje!
  groetjes, Franca.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Neem rustig de tijd om een nieuw evenwicht te vinden! Dat kost gewoon best veel tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje je bent sowieso al weer ontzettend actief lees ik. Geen wonder dat je ´s avonds zo moe bent. Denk je wel een beetje aan jezelf?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Doe rustiger aan meissie! Je overloopt je...echt ontzwangeren en een nieuw leefpatroon vinden duurt echt langer dan 3 weken. Zeg gewoon afspraken af die echt niet perse hoeven. Ze zullen het echt wel begrijpen.

  Groetjes,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als ik lees wat jij allemaal doet; ik kan me wel voorstellen dat je dan al vroeg in de avond helemaal op bent. Laat die opruimmanie maar eens schieten zou ik zeggen. Handwerken is wel rustgevend.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. nou ik zou me om t blogs lezen maar niet ruk maken.. geniet lekker van je kids en van alle andere dingen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik herken het wel een beetje. Naast het werken, het zorgen voor een peutertje en dan ook nog eens het huis schoonmaken, ben ik 's avonds ook uitgeteld. Ik dacht dat het aan mij lag, maar vriendinnen vertellen hetzelfde. Neem gewoon je tijd, dat bloggen komt wel weer. Geniet lekker van je gezinnetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat je het druk hebt kan ik me voorstellen. Geniet vooral heerlijk van je kids. En neem wat rust voor jezelf. Je moet nog in je ritme komen en dat heeft tijd nodig.
  Groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 10. O Monique, bananencake, wat lijkt me dat lekker!
  Geniet nu maar eerst eens van al die lieve mensen om je heen.
  liefs,
  Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kan me voorstellen dat je het nu ontzettend druk heb en ook weer het ritme moet zien te vinden. Alles op zijn tijd hoor lieve meis, geniet nu eerst maar met volle teugen van de kraamtijd en je gezinnetje. Wij wachten wel.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zoveel veranderingen door je kleine meiske, zorg maar eerst dat je geniet en de rest komt later wel.
  Alles op zijn tijd ;-)

  Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zeg we willen die kleine uk nog wel eens op de foto zien... als we pas zo laat aan de beurt komen om te komen koekeloeren dan willen we wel op de hoogte blijven van hoe ze er uit ziet ;-)

  Groetjes

  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!