First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

maandag 7 maart 2011

Nog geen storm...

Tja.. wéér is het maandag.. en wéér is er niks beurt  ;o)

De vakantie is hier weer voorbij, everything back to normal. Mijn laatste dagen beginnen nu toch echt wel te tellen en mijn lopen is inmiddels officieel getransformeerd tot waggelen en slenteren. Als zo mijn kopje thee leeg en het koekje op is, haal ik wat was van de lijn en probeer er nog wat van weg te werken. Beweging schijnt goed te zijn, dus stukje bij beetje toch maar in de weer blijven.

Verder niet veel nieuws. Ik heb inmiddels al wel een start kunnen maken met het naaldenetui van Ellen, maar dat zal na het maken van de stitchery niet meer zo'n vaart lopen denk ik. Het quilten is totaal nieuw voor me, dus daar moet ik echt even lekker geconcentreerd voor gaan zitten. En geloof me.. dat lukt me nu niet hoor!


Anyway.. jullie zijn weer even op de hoogte. De rest van de week zal het hier waarschijnlijk wat rustiger worden aangezien ik nu even niet zo heel erg veel te beleven heb. Geen bericht is goed bericht zullen we maar zeggen. Jullie horen echt als de bom - eindelijk - gebarsten is!  ;o)

xxx Monique

13 opmerkingen:

 1. Het wordt steeds spannender he.
  Als het zo ver is, heel veel sterkte.
  Hoop voor dat het niet meer zo lang op zich laat wachten.

  Liefs Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil je alvast heel veel sterkte wensen, want die bom, die hoor ik hier nog tikken!

  Liefs Henrike
  byieke.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. spannend hoor, kan me voorstellen dat je je niet concentreren kan.hihi heb ik mijn hele zwangerschap gehad, maar dat kwam van de prednison die ik de hele tijd slikken moest..geen boek kon ik lezen..de tijd kroop..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes, deze laatste loodjes. Gek is dat, telkens kijk ik even hoe t met je is (heb je blog pas ontdekt via zeeuwse mama). 'k Ben zelf ook zwanger, 36 weken, en ons kindje ligt ook telkens in stuit (en draait en draait en draait). Bij jou ligt t nu goed, he. Fijn!
  Veel sterkte, en daarna.. héél veel geluk als je je kindje in je armen mag sluiten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhh....spannend hoor lieve Monique, ik hou je blog goed in de gaten.
  Geniet van het zonnetje en doe rustig aan.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Spannend allemaal.
  Sterkte deze laatste dagen.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier ligt precies hetzelfde etui. Helaas nog in de verpakking. Misschien dat het deze week uit de verpakking komt. Hier is het nu (carnavals)vakantie.
  Sterkte met de laatste dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Eh ...wel even een berichtje als de weeen zijn begonnen he?? afgesproken??? whahahahaha......doe je rustig aan lieffie de laatste loodjes...dikke knuffel...ga vreselijk aan je denken deze week.....tja dat doen internet tantes he??? xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja de tijd begint nu te dringen.
  Nog maar heel even en je mag eindelijk je kleine wondertje in je armen houden.
  Geniet nog even van de rust want straks dan worden de nachten weer korter.
  Ik wens je een mooie bevalling en straks heerlijk met zijn viertjes!
  liefs van Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Spannend hoor, de laatste loodjes wegen het zwaarst.
  Doe maar rustig aan en we horen het wel.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nou, `t wordt nu wel echt spannend hoor!
  Veel sterkte hoor, als het zover is!
  We hopen maar op een voorspoedige bevalling!
  Onze jongste is nu 3 jaar, maar het komt nu weer in mijn gedachten boven drijven, dat je de laatste tijd ook echt maar alleen aan dàt moment denkt!
  Elke avond, zou het vannacht ......?

  Denk aan je hoor!

  Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Spannend hoor! we leven met je mee.

  groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Sterkte Monique! Ik wacht in spanning af wanneer je gaat bevallen.

  Groet,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!