First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

woensdag 23 maart 2011

Een eerste begin

Na maandag voor het eerst weer eens een kleine dag alleen thuis te zijn geweest (manlief heeft direct na de bevalling veertien dagen vrij genomen) en na vandaag voor het eerst met onze uk van de buitenlucht te hebben genoten, kan ik niet wachten tot we onze nieuwe draai hebben gevonden. Ik húnker echt weer naar het 'simpeler leven'. Hoe maf is dat? Even niet meer die zuster die drie pieterpeuter kleine wasjes per dag draait... Aargghh!!! Of de kraan voluit laat lopen terwijl ze op haar gemak een eerste gevulde emmer in het badje leeg gaat gooien... Wegwerp schoonmaakdoekjes... Eén theezakje per kopje... Ooohh!!! Gewoon weer de puf hebben om een hele dag zelf in de weer te zijn en alles onder controle hebben... dát is lekker!  ;o)

Maar we hebben het nog even rustig aan te doen en genieten zo tussendoor van de zon die me - nu ik hier aan mijn bureautje zit - heerlijk aan het warmen (en misschien wel kleuren) is. De lente is begonnen!  ;o)


Ik ben zelf trouwens ook weer begonnen. Met het zaaien van de eerste bloemen voor mijn nieuwste bloementuin. Ok.. het is nog niet veel, maar de eerste twee hexjes zijn inmiddels weer een feit. Ik rommel nu alleen nog een beetje met de gedachte over hoe ik de bloemen uiteindelijk in elkaar wil gaan zetten. Maar goed.. eerst maar eens wat hexjes maken. Zien we daarna wel weer verder. Oh.. en de eerste droombeelden over mijn meisje in zelfgemaakte jurkjes en rokjes passeren inmiddels ook vrij vaak de revue. Zou het? Zal ik?  ;o)

Geniet nog even van de komende zonnige dagen!

xxx Monique

12 opmerkingen:

 1. Ik weet dat ook nog wat was ik blij dat de kraamzuster weer weg was, ze was lief voor de kinderen, maar voor de rest deed ze alles anders of helemaal niet.
  Wat tref je het met het weer en hoe vind je zoontje zijn kleine zusje?
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toller Stoff, gefällt mir sehr gut!

  Und dein Gedicht da oben ist herzallerliebst!!

  Viele Grüße!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog van harte gefeliciteerd met je dochter. En ik heb het wel erg getroffen met mijn kraamverzorgster, maar kan me heel goed voorstellen dat je blij bent weer baas in eigen huis te zijn, wanneer je kraamverzorgster alles anders doet dan wat jij belangrijk vindt. Geniet van je meisje, je mannen en je bloementjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De eerste alinea is erg herkenbaar hoor! Hahaha, moest er wel even om lachen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I see the starts of a beautiful garden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk weer het rijk alleen kun je heerlijk genieten van je kleine meid. En er is straks niks fijner om leuke jurkjes en rokjes te maken voor je dochter.
  Geniet van het zonnetje en je leuke gezinnetje.
  Groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gewoon doen! Heerlijke zomerjurkjes voor je kleine meisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een goed begin is het halve werk, succes met je hexjes.
  Groetjes Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahaha, die eerste alinea. Ja, zo zit ik ook in elkaar. Ik ben benieuwd hoe, bij leven en welzijn, onze kraamverzorgster dat gaat doen over een paar weekjes..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. So pleased you are taking time to 'smell the flowers'---- You have made a great start with some gorgeous fabric.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Your pretty fabric will make beautiful flowers.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!