First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

donderdag 3 maart 2011

Baby update ~ de controle

En zo zit je weer in de wachtkamer van de verloskundige. Het schiet niet op hé?  ;o)  Maar gelukkig is alles nog steeds in orde. De bloeddruk is laag, alle andere medische checks zien er keurig uit en het hartje klopt nog steeds als een razende. Het schoppen in mijn buik is ook nog steeds aanwezig, al worden de bewegingen met de dag kleiner en minder heftig. Tja.. die buik ís natuurlijk een keer echt vol hé?

Voor diegenen die zich wat zorgen maken over het steevast doorbuffelen van deze mama: dat valt best mee hoor. Ik doe inderdaad nog gewoon mijn ding, maar neem ook zeker de nodige rust. Wat ik nu vooral meer doe is handwerken. Juist in de middag ga ik even lekker op de bank, zoonlief mag in vakantietijd dan televisie kijken en ik steek ondertussen wat steekjes weg of verzin weer wat nieuws. Dat is dan weer het voordeel van de nodige rust moeten nemen  ;o)


Nadeel van die nodige rust: je struint het internet nóg wat verder af en komt de leukste dingen tegen. Zo vond ik het weekend een voor mij niet te weerstaan patroonpakketje bij Ellie's Quiltplace. Een naalden-opbergmapje in een heerlijke groene kleur, echt een werkje waar ik zó mijn tanden in zou willen zetten. Gelukkig mocht ik het bestelde pakketje gisteren (zéér verzorgd!) binnen krijgen en heb ik wederom een nieuw werkje op stapel liggen. Wist je trouwens dat ze bij Ellie de zomer al in hun bol hebben? Ze zijn twee dagen terug al begonnen met een grote voorjaarsschoonmaak en geven daarom leuke kortingen op hun patronen. Neem zeker eens een kijkje. Ja.. zelfs jij.. de ik-wil-wel-maar-weet-niet-of-ik-het-wel-kan-ner! Elk patroon is zo netjes omschreven, zelfs ik (en dus ook jij) kan er wat van maken  ;o)


Voor vandaag doen mijn mannetje en ik het lekker rustig aan en hoop ik wat UFO's (Unfinished Objects) bij elkaar te verzamelen, zodat ik er wat meer zicht op heb. Want geloof me.. die half afgemaakte werkjes zijn er zo door het huis heen best veel geworden...  ;o)

xxx Monique

7 opmerkingen:

 1. UFO's had ik ook een hele stapel. Net vanmorgen een lijstje gemaakt en 1 voor 1 bijna alles weggewerkt. Nu eerst even de post rondbrengen en dan maar weer verder. Geniet nog even lekker van je laatste daagjes zwanger zijn.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, UFO's. Nou ja, eigenlijk niet, maar zo herkenbaar. Ik heb het één nog niet af en ben alweer met een nieuw idee bezig. Vreselijk!
  Fijn dat alles goed met je gaat.
  Het nieuwe blog is intussen ook een feit en daar ga ik vanaf nu mee verder.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toevallig heb ik afgelopen een blokkenboek besteld bij Ellen! Super patroon, lekker duidelijk beschreven, nu nog even de tijd vinden tussen het wieden door hihi!! Veel prikplezier aan het schattige mapje! XXXD

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er leuk uit! Heerlijk om zoiets in huis te krijgen en lekker aan de slag te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oei, ik heb ook UFO's! Vind ik wel een grappige naam!
  Geniet nog van de laatste zwangere momenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Monique,

  Wat fijn dat alles nog zo goed gaat met jou en de baby.....Maar hopelijk hoef je nu niet meer zo lang te wachten. Hoewel....vervelen doe jij je geloof ik niet ;-)
  Ellen heeft prachtige patronen, nog niks bij haar besteld want ook ik ben met teveel projecten bezig.

  Groetjes
  tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 'k Zag net je affe tuintje! SCHITTEREND! M'n complimenten.
  Enne .... naaldenmapje voor Yvonne? Dat ben ik ;-)
  (Ellen's mam heet ook zo)
  Poeh, nog even en baby is er!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!