First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

maandag 28 maart 2011

Omdat ik het waard ben

En omdat ik een standje van één van mijn blogvriendinnen heb gekregen...  ;o)

Zaterdag kreeg ik een behoorlijk pakketje in de bus. Geen idee wat er in zou moeten zitten... ik had toch niets besteld? Aangevraagd? Gewonnen? Dus met enige nieuwsgierigheid ging ik zitten en maakte het pakketje open. Uit het pakketje kwamen twee tijdschriften en een kaart tevoorschijn. Wat een verwennerij! Al loog de tekst op het kaartje er niet om: (...) omdat je waarschijnlijk al weer veels te veel hooi op je vork neemt (...)


Dank je wel Esther! Twee prachtige tijdschriften die me op het lijf geschreven zijn, met een paar erg leuke en mooie artikelen er in (zag ik even snel met het doorbladeren ervan). Nu kan ik er niet meer onderuit hé?  ;o)


En gisteren heb ik mijzelf en manlief getrakteerd op een voor ons superdeluxe lunch. Gewoon... omdat we het waard zijn (en omdat ik me negen maanden lang heel netjes aan de voorschriften heb gehouden)  ;o)  Nog nooit eerder maakte ik zoiets zelf klaar, maar ik zag de carpaccio bij toeval in de winkel liggen. Samen met een left-over gemengde sla en een Zweeds brood uit de vriezer maakte ik er in een handomdraai dit mooie plaatje van. Betaal je in een gemiddeld restaurant een euro of tien voor een dergelijk hapje, ik kwam hiermee niet verder dan een eurootje of twee/twee en een half per persoon. Als dat geen genieten is?!

Maar dan vandaag gaan we weer over op de orde van de dag. Manlief naar zijn werk, zoonlief weer naar school en ik aan de keuvel hier in huis. Genoeg te doen, genoeg om over na te denken. Maar beloofd Esther...  ik zal het rustig aan doen...  ;o)

xxx Monique

9 opmerkingen:

 1. Je bent het zeker waard, je bent echt een kanjer.
  En de lunch zit er heerlijk uit.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. superleuk zo'n verrassing ..veel leesplezier gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief van Esther. De Flow één van mijn favoriete tijdschriften,zo vrolijk en vol leuke ideetjes.
  Een heerlijke lunch lijkt mij en zeker voor zo weinig geld.
  Lieve groetjes Tilly.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer zo'n leuke verrassing voor je. Lief van haar.
  En die lunch is ook een verwennerij.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze titel spreekt mij erg aan :-)
  Zag dat je kortgeleden je 2e kindje hebt gekregen, wens je veel liefde en geluk.
  En ik zag nog wat.... ik zag een foto van een vw-camper? Met daarbij "my dream" is dat in de trant van "heb ik al" of "wil ik graag" Als het de laatste optie is, vrienden van mij hebben er een te koop staan. Laat het me maar even weten!
  Groet Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lief zeg dan kan je tussendoor van alles even uitrusten
  O ja kijk even op mijn blog er staat een verrassing op je te wachten gewoon omdat je het verdiend
  Liefs Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke verrassing in je brievenbus! Nu moet je inderdaad wel gaan zitten, om dat uitgebreid te gaan lezen.

  Ik vind het ook altijd leuk om te bedenken hoeveel een zelfgemaakt broodje wel niet zou kosten als ik het in een restaurant had gekocht. Het smaakt er extra lekker door.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohhh....wat lief zo'n verrassing Monique en wat fijn dat er zo goed op je gelet wordt, even pas op de plaats en in een lager tempo.
  Mmmmmm.....dat ziet er heerlijk uit, ik ben dol op Carpaccio, ik haal het ook weleens in de winkel, voor de feestdagen als heerlijk voorafje.
  Fijne dag en geniet van het Lenteweer.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ben je lekker verwend en wat heb je jezelf en je man verwend met een heerlijke lunch!
  Ik ben je niet vergeten hoor Monique, ik blog nog niet weer zoveel (en lees ook niet alles dus).
  Ik hoop dat alles goed gaat met het kleine meisje :).

  xx,
  Lilian

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!