First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

dinsdag 15 februari 2011

Negen uur in de ochtend en ik zit al weer op de bank met een kopje thee en een koek er bij. Is het niet schandalig?! Hier zal ik wel nooit aan wennen, maar goed, wat moet, dat moet hé? Maar ik heb al wel een wasje aan de lijn hangen, met de tweede in de machine..  ;o)

Vandaag maar weer eens een dank-je-wel-blog. Wat wordt ik toch verwend! Ik word er werkelijk stil en verlegen van hoor! Moet je zien:


Gisteren kwam manlief voor zijn Valentijn met een behoorlijke bos tulpen thuis. Is het geen schat? Daar moet je toch wel van houden?  ;o)

Verder mocht ik het weekend ook al een onverwachts cadeautje in de brievenbusbus ontvangen: Esther zond me een kleine zakagenda. Van Marjolein Bastin nog wel liefst, een voor mij favoriete kunstenares, want kunst vind ik het! Prachtig gewoon.


En Katrijn verraste me vorige week al met een heuse Stylish Blogger Award. Wat een eer allemaal!

Nu heb ik in de ruim vijf jaar dat ik blog al twee keer eerder deze award mogen ontvangen, dus wil ik nu even de vragen en doorzending aan mij voorbij laten gaan. Ik ga vandaag even alleen voor de eer..  ;o)

Allerliefste lief, Esther en Katrijn.. dank jullie wel voor de verwennerijtjes. Ik ga er heerlijk van genieten!

5 opmerkingen:

 1. Mooi die bos tulpen zeg!!!! Geniet er lekker van!

  Heerlijk zo'n bakje koffie, die ga ik nu zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ach meissie, geniet er toch van , heb je verdiend, liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie bos, echt voorjaar. Zeker met het weer van vandaag.
  Geniet er maar lekker van.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh....wat ben je lekker verwend Monique en s'morgens zei je al dat je heb staan twijfelen bij de tulpen. Gelukkig dat je deze toen niet heb meegenomen.
  Fijne avond en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geniet!....lieverd je verdiend het...liefs van mij....xxx...

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!