First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

donderdag 24 februari 2011

Foute boel

Nee.. niet met de buik hoor! Alles is tot nu toe nog prima in orde, de baby ligt nog met het hoofdje in juiste positie en alle andere medische gegevens zien er ook prima uit. Het gaat meer om het volgende...

Daniëlle heeft in het verleden eens gesproken over een quiltwinkel in Zwijndrecht. Laat dat nu -pak 'em beet- een krap kwartiertje rijden zijn voor mij...  ;o)  Dus gister met man- en zoonlief de hort op en een bezoek gebracht aan Aztec Rose. Beide mannen wisten zich gelukkig enigszins te vermaken met boten spotten en sneeuwvlokken tellen, waardoor ik een mooi lapje voor achter mijn bloementuin kon uitzoeken. En dat is gelukt!


Jammer alleen dat het niet bij dat ene lapje is gebleven... Wat word ik toch hebberig van al die mooie stofjes, de mooie (bloemen)patroontjes en sfeervolle ideetjes... Laat staan als ze me tussen neus en lippen door ook nog eens wijzen op een werkelijk práchtig quilt: de Remember When BOM. Deze wordt ook dit jaar weer stukje bij beetje door middel van een maandelijkse Bee in elkaar gezet. Kijk eens op de website van Aztec Rose voor meer informatie over de diverse cursussen en workshops. Zelf kan ik er voor dit project helaas (nog) niet bij zijn, maar wie weet.. misschien een volgend seizoen?

Remember When Quilt with Libby and Vikki (Sew Useful Designs)

Maar goed... mijn verdere aankopen?


Buiten natuurlijk een mooi achtergrond lapje voor mijn bloementuin ook mijn eerste, echte quiltdraad, super dunne quiltnaalden en natúúrlijk een paar nieuwe quiltlapjes. Want dan mag mijn allereerste eigen bloementuintje nog niet helemaal aan de muur hangen... een nieuw bloemenproject kan toch geen kwaad?  ;o)


xxx Monique

13 opmerkingen:

 1. wow het is heel erg mooi geworden en van zo'n stapel nieuwe stofjes zou ik zo zin krijgen om te ook te leren...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo hé dit ga je vast wel redden wat heb je al veel klaar! en je stofjes wat een prachtige warme kleur!! ooh dit is echt super!!
  succes
  fijne week
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige aankopen Monique! Dat gaat een hele mooie bloementuin worden!

  Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw geweldig, ben benieuwd naar je bloementuin enne goed gekocht hoor , geniet er maar van, bij mij liggen nieuwe lapjes eerst op de tafel om bewonderd te worden , elke minuut van de dag hihi , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh.... ik krijg hier ook zo'n zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ben je goed geslaagd...gaat vast lukken voor de kleine er is...lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo mooi ook al die lapjes en spulletjes. Het is dan inderdaad moeilijk je te beheersen. Maar je hebt wel mooie dingetjes gekocht. Nu weer op naar de bloementuin.
  Groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kom je even kijken op mijn web-log ?
  Je hebt een award gekregen.

  Lieve groetjes zeurtje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk! Schitterend achtergrondstofje en de andere lapjes zijn ook niet te versmaden... met nog andere benodigdheden. Je wordt nog eens ene echte quilter ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo, weer bijgelezen!
  De geforceerde draaiing klinkt niet lekker. Gaat het nu weer goed met je?
  Je bloementuintje wordt prachtig, ik val natuurlijk in herhaling.
  Moeilijk hé, al die verleidingen in quiltwinkeltjes, je buit is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie stofjes!
  Prachtig!
  En nog veel succes met je bijna voltooide bloementuin!

  Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. TE lang niet bij je gelezen Moniek, te druk met van alles en nog wat en dan kom ik niet aan veel meer toe dan zelf een berichtje plaatsen en patchen en andere dingen, leuke foto van jezelf op je blog, je ziet er wel weer anders uit dan toen ik je in Brielle ontmoette. Leuke winkel is Aztec Rose he ? Ik ben er ook een paar keer geweest.

  groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!