First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

woensdag 16 februari 2011

Schijn bedriegd

Al tijden kijken wij ons ogen uit naar de scandinavische interieurs en manier van decoreren. Het wit met verweerde accenten.. Práchtig! Maar met een set zwaar koloniale meubels gooi je de boel niet zo één, twee, drie om en blijven we het uiteraard doen met wat we hebben. En we zijn er nog steeds blij mee hoor! Alleen dat wit trekt ook zo mooi... Het hééft wat...

Nu werd ik op het blog van Freekje zojuist getipt over een give-away van Piet Hein Eek bij Vosges Paris. Een behang give-away wel te verstaan. Moet je voor de gein eens kijken. Daar kan toch geen balkje hout tegenop?!  ;o)

Ik heb me ingeschreven en ga straks ook eens een kijkje nemen voor de dichtstbijzijnde dealer. Dit zou voor ons een perfect alternatief zijn om de boel een flinke nieuwe decoratie-boost te geven. Maar we gaan natuurlijk voor de give-away...

Duimen jullie mee?  ;o)

4 opmerkingen:

 1. VT Wonen heeft ook sloophout behang, nu bij Karwei met 15% korting en ik heb nog goedkoper behang bij Kleurmijninterieur.nl http://www.kleurmijninterieur.nl/webwinkel/index.php?c=217&nm=behang_hout_stenen_beton ik heb de whitewash planken op pag. 2 en het plakt heel lekker en ziet er mooi uit. Ik heb het in de hal.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ja zeg, dat ziet er echt mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het ook gezien erg mooi, wij hebben pas behangen dus ik doe niet mee heb jij meer kans.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het superleuk behang. Lijkt me ook leuk om zo maar wat mee te knutselen. Maar ik doe niet mee, want ik heb geen behang nodig. Heb jij meer kans!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!