First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

dinsdag 4 januari 2011

Heartswap

Voor alle duidelijkheid: dit bericht is vanmorgen voor negen uur al geschreven, maar door een heerlijk smetteloze verbinding van mijn server... :o(

Vandaag heb ik een baaldag. Gewoon, geen zin, moe, hangerig... Futloos, zeg maar...

Desondanks heb ik vanmorgen al wel het toetje voor vanavond in huis gehaald, draait de eerste was bijna op zijn einde en staat er een grote kop thee naast mijn pc-tje. Of ik straks nog aan de strijk ga? Geen idee. Eigenlijk wil ik ook wel weer eens even een keer op de bank, handwerken en niks doen... We'll see...

Ik ga me in ieder geval vandaag even storten op de hartjesruil of heartswap van Katrien. Na vorig jaar voor het eerst met angst en beven mee te hebben gedaan aan een dergelijk swap (ruil), heb ik er nu weer enorm veel zin in en zag bij de oproep e.e.a. in mijn gedachten voorbij komen. Ja hoor, tuurlijk doe ik mee! Alleen moet ik niet te lang wachten, want het gaat wel tegen de tijd van de bevalling lopen als we werkelijk geswapt moeten hebben. Dus... ;o)


Ik ga in mijn eigen archief en boeken eens lekker op zoek naar hét perfecte werkje voor de swap. In maart kunnen jullie hier en op de site van Katrien de resultaten bekijken.

Creatieve dag vandaag!

3 opmerkingen:

 1. Hey Monique,

  Niks aan zo'n baaldag.....Gewoon lekker even niksen en je gevoel, je gevoel later. Morgen zal het vast anders zijn ;-)
  Ik doe ook mee met de hartjesswap, leuk hoor.

  Maarre...ik zie hierboven een leuk lijstje met knopenhartjes, wat schattig. Heb je dat zelf gemaakt? Er borrelt nu wel een ideetje naar boven met al die hartjes en knoopjes Mmmmmm.....

  Lieve Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grrr hopen dat je dag zo voorbij is, of heb je je inmiddels al op kunnen peppen??
  Wat een leuk harten schilderijtje is dat zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben gisteren van werk naar huis gegaan. Was al drie keer duizelig geweest. Vandaag voel ik me nog steeds niet happy. Vreemd hoor, ik ben toch niet ziek???? Vandaag thuis.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!