First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

dinsdag 11 januari 2011

ABC.. lees je mee?

Stukje bij beetje lukt het me toch om in de avonduurtjes een paar steekjes weg te werken. Met als heerlijk resultaat steeds meer letters "op papier". Nu alleen nog de laatste letters (V tot en met Z en een hartje) en dan kan ik gaan beginnen aan de hartjesrand die er nog omheen gaat komen.


Het valt trouwens best mee hoor. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt en een maar rustig de aanwijzing (het patroon) leest, ben ik er van overtuigd dat iedereen dit werkje voor elkaar kan krijgen. Ik ben ook geen doorgewinterde borduurster hoor!  ;o)

Dus voor wie een gokje wil wagen: hier vind je het (gratis) uit te printen patroon. Succes!

7 opmerkingen:

 1. What a beautiful cross stitch and I love the red thread you are using. I just downloaded the free pattern, what a nice treat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem heel mooi worden. Ik ga het patroon uitprinten. Het is en leuk klusje voor in de vakantie.
  Ik heb vandaag vrij, daarom nu even achter de computer.
  Maar het is al weer lang genoeg. Dus gauw aan de gang in de Badkamer nu.
  Fijne dag.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, Ik heb hem uitgeprint, hoor, dankjewel.
  Maar hoeveel ""stof"" heb ik nodig en welk borduurgaren en hoeveel? Ik heb ""vroeger"" wel eens geborduurd maar dat was een kant en klaar pakket, dat was makkelijk (maar wel heel duur;-() Gr. Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Yvonne: Om heel eerlijk te zijn... *Ü* ... ik zou het niet weten! Ik had zelf nog een behoorlijke lap liggen en daar ben ik maar in het midden mee begonnen. Maar.. je kan zien dat het voor mij nieuw en een probeersel is, want ik heb mij laten vertellen dat ik het niet helemaal juist heb gedaan. Volgens de kenners had ik niet met twee draadjes DMC, maar met één draadje moeten werken of over vier (?) hokjes?
  Je ziet.. aan mij heb je (wat dat betreft) dus ook niet veel...
  Misschien een andere lezer of een (voor jou in de buurt zijnde) hobbywinkel? Gewoon vragen, heb ik ook al vaker gedaan en ze zijn (hier) meer dan blij dat ze iemand kunnen helpen.

  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou ook van borduren en ben met een prieeltje bezig. Daar ben ik overigens al jaren mee bezig. Want ik doe het alleen in de winter, maar heb deze winter nog niets gedaan.

  Misschien moet ik er maar weer eens mee beginnen. Het begint te kriebelen als ik dat zo zie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi borduurwerkje!!!! Mijn schoondochter is ook zwanger voor 23 april. Ik kijk er echt naar uit hoor. Van die luiers is inderdaad zo maar ja, je moet er echt achter staan anders wordt het al vlug een karwei, al die wasjes draaien.
  Borduren echt mijn passie!
  Liefs Liliane

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!