First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

vrijdag 14 januari 2011

Zomerkriebels

Photo: Buiteninspiratie
Soms zit ik wel eens - buiten de blogs om - een beetje in de rondte te surfen om wat sfeer te proeven of leuke knutselideetjes op te doen. Vandaag ben ik er weer eens een creatief knutselidee tegen gekomen die ik leuk vind om met jullie te delen. Laten we zeggen dat het in deze koude winterse periode al zo'n heerlijk zomers onderbuik gevoel op kan roepen. Kijk maar:

Knip uit restjes stof cirkels in verschillende maten. Zet ze per twee tegen elkaar aan, met ertussen dubbelzijdig plakvlieseline dat voor stevigheid zorgt. Naai de stippen aan een lint of koord en hang aan de rand van een parasol.

Simpel hé? Maar ik vind het resultaat zó ontzettend leuk! Nu alleen nog van ergens vandaan een (tweedehands) parasol tevoorschijn toveren...  ;o)

1 opmerking:

  1. Ik werd hier naar toe gelokt door de titel: Zomerkriebels! Ik heb zo'n zin in de zomer...

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!