First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

maandag 31 januari 2011

Nog een verrassing!

Na zojuist mijn eerste strijkbout leeg te hebben gestreken (héérlijk om al die fris gewassen babylakentjes en -dekentjes klaar voor gebruik te maken), maak ik mezelf een lekkere grote kop thee en pak mijn laptopje er even bij. Voordat ik aan de tweede bout begin neem ik een klein momentje rust en ga bij mijn blogvriendinnen op visite. Héérlijk!  ;o)

En moet je eens zien waar ik direct mee werd verrast!:


Jolanda met haar heerlijke blog Franse Lelie zette begin van deze maand een give-away op poten omdat haar blog verjaarde. En ja.. natúúrlijk breng je dan even je felicitatie over aan de schrijfster van dit gezellige blog en ding je mee voor de hoofdprijs. Maar dat ik het ook daadwerkelijk zou winnen? Nee, dát had ik niet verwacht hoor! Vind je het niet geweldig?

En om heel eerlijk te zijn.. afgelopen weekend opperde ik bij mijn man dat ik nu eindelijk eens een notitieboekje aan wilde kopen om alle adressen en opmerkingen/kaarten en allerhande andere lieve dingen van mijn blogvriendinnen in op te schrijven. Alleen kon ik zaterdag geen leuk, vrolijk, roze exemplaar te pakken krijgen... Hoe mooi is dan deze verrassing? Geweldig!

Lieve Jolanda, ook vanaf hier nogmaals mijn dank voor deze verrassing. Ik wens je graag nog vele pleziere blogjaren toe!

5 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd met het winnen van je prijs. Hartstikke leuk zeg !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat grappig ik heb net de strijk naar beneden gehaald en een kopje thee gezet, voordat ik aan de berg ga beginnen. Ik klik een blog aan en dan blijkt dat jij hetzelfde doet.

  Liefs, Haagje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja leuk hoor ik zag het !! gefeliciteerd !!! liefs van mij....xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je cadeau. Ziet er erg mooi uit.
  Fijn he, die fris gewassen babykleertjes. Soms deed ik dat wel twee keer. Alleen al een mooi gezicht om die kleine spulletjes aan de draad te zien hangen.
  Hoe lang mag je nog?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal in de roos dus, dit cadeautje! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!