First thing in the morning, she dresses for work, rolls up her sleeves, eager to get started.

~ Proverbs 31:17 ~

donderdag 27 januari 2011

Gewoon donderdag

Met nog steeds een hoop gekwakkel in mijn lijf -hoofdpijn, keelpijn, moe en hangerig- zijn we vandaag de dag toch weer lekker begonnen. Het huis is aan kant, gisteren heb ik weer wat babylakentjes gewassen en voor vandaag staat er verder weinig op het program. Manlief heeft vanaf vorige week tijdelijk de taak van de weekboodschappen op zich genomen, dus daar hoef ik even geen zorg voor te dragen. Vanavond verwacht ik nog een verlaat verjaardagsbezoekje, maar verder een heerlijke dag voor mezelf.


Het idee is om even lekker aan het handwerken te gaan. Niet met de bloemen, niet met mijn ABC-tje, maar weer eens met het te recyclen overhemd. Daarnaast heb ik ook nog een knuffeltje in gedachten en zou ik wel weer eens het boek van Tilda of Cath Kidston in willen kijken. Genoeg te doen dus!

Zet ik eerst maar eens een kop thee en pak er een koekje bij. Doen jullie dat ook? Zien we elkaar snel weer  ;o)  Mooie dag vandaag!

5 opmerkingen:

 1. Geniet van deze dag even lekker voor jezelf, groot gelijk heb je, straks heb je je handen vol.....Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet van deze mooi zonnige dag lieverd !!......ik neem een capucinno met cracker ook goed ??? liefs van mij.....xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. fijn zo de rest van de dag voor jezelf.. eh nee ik neme geen thee hoor.. wel lekker bruin brood met kaas en mosterd en water .. maar eerst peuter in bed en dan lekker blog schrijven

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En genoten van je kopje thee? Ik heb toffee cappuc gedronken. Erg lekker. Kan ik volop van genieten!

  Fijne avond nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk zo´n frutsel-dag hopenlijk heb je ervan genoten en knap je snel verder op.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for taking the time to comment on this post. Have a lovely day!